• Meny
  • Meny

Natteliv for homoseksuelle og populære homobarer

Når vi snakker om storbyen New York, er det ikke for sjov, at homoseksualitet fylder så stor en del af storbyen. Byen, hvor frihedsgudinden hærger og våger over alle indbyggere, og hvor friheden står skrevet i panden på hver indbygger. New York er en mangfoldig by, også hvad angår homoseksualitet, hvilket ses i deres holdning og tilgang til seksualitet men også det, at der er hundredvis af homobarer og natklubber fordelt rundt omkring i storbyen.

Flere millioner af homoseksuelle deler byen dagligt, og mange homoseksuelle besøger byen for at opleve miljøet i sådan en stor by som New York, og med det kæmpe store ”Pride”-optog og de mange barer og clubs er det nemt at finde mange sjove og spændende steder i homo-miljøet i storbyen, New York.

Drag Queens og disco i gaderne

Ud af de uendelige mange barer og clubs er der nogle eksempler på, hvilke der er værd at kigge forbi. New York er kendt det meget udbredte fænomen, Drag Queens, som lever rundt omkring i nattelivet. De mange barer og klubber har drag queen underholdning på programmet flere gange om ugen. Eksempelvis er natklubben Boxers NYC en natklub med drag queens og disco musik til den lyse morgen. En anden populær natklub er klubben ”Splash”, som har pool til rådighed som en ekstra godte udover det sjove natteliv og dansemuligheder til bassens vibrerende fest lige til morgenstunden.

Diversitet i nattelivet for homoseksuelle

Der er så mange forskellige barer og natklubber for homoseksuelle. Alt efter, hvad man er til, er der noget at finde til hver og en. Eksempelvis har New York også natklubber tilegnet sportsinteresseret med dresscodes som sportsfyre på natklubben ”Gym”, og temafester med 90’er fester på ”Back to the 90’s”. Der er alt, hvad man kan drømme sig til, og man løber ikke tør for muligheder for at slå sig løs med de mange hundrede natklubber, der gemmer sig i New York, når natten falder på.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *