• Meny
  • Meny

Tips til anbefalede hoteller i New York

Hvis du vælger at besøge den inspirerende og skønne storby New York, så bliver det ikke noget problem at finde et hotel, det bliver nærmere et problem at vælge et hotel. Der findes utrolig mange hoteller i New York grundet byens popularitet, nogle bedre end andre.

Men der findes generelt rigtig mange gode og lækre hoteller i New York, heriblandt hoteller, som mange berømtheder også har valgt at benytte sig af i årenes løb. Der findes nogle meget ekstravagante hoteller i New York, og at bo på et dem, vil være en garanteret oplevelse for livet.

Dream Downtown

Du kan blandt andet vælge at bosætte dig selv på det meget eksklusive hotel Dream Downtown. Dette er et meget eftertragtet hotel, da det både er placeret meget centralt i New York og er i gå afstand til hjertet af New York, og fordi hoteller har en hel del faciliteter at byde på.

vaerelse_dream_dowtown

Heriblandt er der både en pool, et fitnessrum, restaurant, lounge, bar, internet og cafe. Ydermere så står personalet altid klar til at være behjælpelige med billetter til turistattraktioner. Hotellet er designet i en meget luksuriøs stil, hvilket uden tvivl vil gøre dit ophold så optimalt som muligt.

Se priser og fotos

Bo godt i den populære storby

Hvis du gerne vil bo centralt og gerne vil have et hotel, der lever op til din standard, så er The Roosevelt Hotel et rigtig godt bud. Dette er et lækkert og facilitet rigt hotel, der er lokaliseret i hjertet af New York. Hotellet har bar, lounge, tre restauranter, fitnessrum og et behjælpeligt personale, hvis du skal have anskaffet billetter til nogle turistrelaterede ture.

anbefalede_hotell_new_york

Hotellet er smukt udsmykket og der befinder sig en helt speciel stemning, når man træder i receptionen. Hotellet ligger blandet andet tæt på Chrysler Building, Rockefeller Center og Broadway.

Se priser og fotos

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *