• Meny
  • Meny
Hvor i Miami i USA skal du bo? Anbefalede områder og bydele

Hvor i Miami i USA skal du bo? Anbefalede områder og bydele

Går du med planer om at rejse til skønne Miami, hvor du får smæk for skillingen angående sol, strand og varme, men ved du ikke, hvor i Miami du skal bo, så læs med her. Denne artikel guider dig til de bedste bydele og de mest anbefalede områder i Miami.

Vi har set nærmere på seks forskellige nabolag, så du kan bosætte dig det sted, der passer bedst til dine præferencer. Derudover kommer vi med bud på gode hoteller i Miami inden for hvert område, som du med fordel kan overveje. På den måde får du det bedste udgangspunkt for at få en dejlig ferie med skønne oplevelser i Miami.

Miami ligger sydligt på USA’s østkyst, og byen er hovedby i staten Florida. Noget af det mest signifikante ved Miami er de mange strande, det vilde natteliv, de gode badeforhold, de mange muligheder for vandsport og en indføring i ægte amerikansk levestil.

Her er sol og sommer langt de fleste dage om året, så er du vil varme og tillokkende blåt vand, så vil Miami være lige noget for dig.

South Beach

South Beach er det mest anbefalede område i Miami for dig, der gerne vil opleve glimmer og glamour – ligesom du ser det i amerikanske film.

Her får du en vaskeægte amerikaner-oplevelse i Miami med alt det, som byen er kendt for – de skinnende strande, den smukke art-deco arkitektur, unikke butikker, levende barer, larmende klubber og fyldte restauranter. Det kan være dyrt at leve og bo på hotel i Miami, men du kan sagtens finde billigere muligheder, hvis du er om dig.

I South Beach bør du tage people-watchingtil nye højder, for det er en af de store oplevelser i Miami – se de morgenfriskes løbeture langs stranden efterfulgt af morgenmad på en veganer-restaurant, avanceret yoga i et af de mange yoga-centre om eftermiddagen, endnu et sundt måltid og så en tur til en live-koncert om aftenen på et af de mange spillesteder. Det er ægte Miami-livsstil.

South Beach er både en kliche og nyfortolkende, og den kaotiske stemning giver dig smæk for skillingen. Der er noget for alle her, og selvfølgelig ikke mindst de billedskønne strande.

Hvad angår seværdigheder, er det mere atmosfæren, der er oplevelsen end monumenter og museer.

Beacon Hotel South Beach

Er du ikke sikker på, hvor i Miami du skal bo, vil Beacon Hotel South Beach være et godt valg.

Stedet har fire stjerner og ligger lige ved stranden. Der er heller ikke så langt til den smukke Ocean Drive, så du får en meget central beliggenhed med dette hotel i Miami.

Hotellets stil er meget luksuriøs, og der er alle de moderne faciliteter, du kan ønske dig.

Se flere billeder af værelser og priser

Little Havana

Little Havana er en af de bedste bydele i Miami for dig, som gerne vil opleve den cubanske kultur.

Mange områder i Miami er opkaldt efter deres arv og kultur, og det gælder også for Little Havana. Her er tale om en af de mest anbefalede områder i Miami at opleve overhovedet, og der er gjort meget for turisterne.

Hele stemningen emmer af, hvad man forbinder med Cuba, og du kan roligt forvente at se cigarrygende indfødte, eksotiskduftende kødgryder og salsadansede indbyggere i dette nabolag. Den lokale kultur inkluderer også en masse street art af både moderne og traditionel slags.

Calle Ocho er hjertet i Little Havana, og hvis du er til levende cubanerstil, er dette stedet i Miami, du skal bo. Området er især levende i weekenderne og om aftenen, hvor et rigt aften- og natteliv byder på mange cafeer, barer, restauranter, natklubber og spillesteder.

På mange måder kan Little Havana føles lidt overdrevet, men atmosfæren af den cubanske levevis føles flere steder autentisk nok, og du skal ikke snyde dig selv for denne oplevelse i Miami.Stemningen blandt de lokale er meget venlig, og det gør også området børnevenligt.

Du kan med fordel gå på opdagelse på egen hånd i Little Havana og finde unikke cubanske atmosfærer, som masserne ikke finder.

Grove 27 by Sextant

Grove 27 by Sextant er et godt hotel i Miamitæt på Little Havana. Her er tale om et lejlighedshotel af høj standard, hvor du kan få en hel lejlighed med køkken og stort tv.

Beliggenheden er fin, så stedet er et godt udgangspunkt for at udforske byen på egen hånd.

Se flere billeder af værelser og priser

Little Haiti (and the Upper East Side)

Little Haiti er den bedste bydel i Miami for dig, som gerne vil opleve ægte levende kreoler-stemning.

Ligesom med Little Havana byder Little Haiti på et helt særligt miljø. Her er der tale om et kreolsk samfund med haitiansk baggrund med en meget særlig følelse. Du kommer blandt andet til at høre, hvordan det kreolske sprog dominerer i bybilledet, og der er mange haitianske forretninger og institutioner.

Her er klart tale om et anbefalet område i Miami for hver en turist, for Little Haiti er et meget særligt sted, som du ikke kan opleve andre steder. Ud over den kreolske påvirkning er her en meget caribisk stemning, som gør, at du hurtigt kommer i feriestemning og får følelsen af at være rigtig langt hjemmefra – på den gode måde.

Ikke langt fra Little Haiti ligger Upper East Side, som byder ind med masser af gallerier, restauranter og hoteller. Besøg gerne en af de mange galleri-åbninger eller events, som foregår her. Oplev også alle de mange modernistiske bygninger, som præger nabolaget – især på Biscayne Boulevard. Arkitektur-interesserede vil få deres lyst stillet her, og de må ikke gå glip af de fotogene bygninger mellem 50th og 77th Street.

Ønsker du et levende natteliv, når du skal finde ud af, hvor i Miami du skal bo, så vil Upper East Side være et godt valg. Her er en fantastisk levende stemning med natteliv for alle typer – både cocktail-fester, indie-band-koncerter og eksperimenterende gastronomikunst.

AC Hotel Miami Wynwood

AC Hotel Miami Wynwood er beliggende tættere på Little Haiti og Upper East Side, og det byder på fire stjerner og luksusstil.

Nyd livet i den udendørs pool, og bestil drinks direkte fra pool-baren.

Er du til aktiv ferie, kan du leje en cykel på hotellet, hvilket giver dig gode muligheder for at udforske nabolagene uden en bil.

Se flere billeder af værelser og priser

Coconut Grove

Coconut Grove er det mest anbefalede område i Miami for dig, der gerne vil udforske byen til fods.

Før i tiden var Coconut Grove en regulær hippie-koloni, men i dag er det den øvre middelklasse og collegestuderende, der har bosat sig i dette nabolag.

Det gør det til et behageligt sted med mange ting at udforske, blandt andet en række spændende butikker og mange hyggelige cafeer. Selve stemningen er meget landsbyagtig (for et amerikansk nabolag) med gode forhold for at bevæge sig til fods – noget, som kan være svært generelt i Amerika, da der mange steder simpelthen ikke er fortov.

Om aftenen liver Coconut Grove gevaldigt op, og derfor er dette også en af de bedste bydele i Miami, hvis du kan lide et solidt aften-liv. Barer og restauranter bliver fyldt op af summende liv, og da Coconut Grove ligger mod vandet, vil især den pæne marina være en god oplevelse i Miamisnattemørke.

Kvarteret byder på flere grønne oaser til afslapning, og her kan du med fordel besøge Barnacle Historic State Park. Som nævnt kan det være svært at komme nogen steder i USA til fods, og derfor er der heller ikke mange seværdigheder i Coconut Grove, du kan nå til fods.

Men du kan tage bilen til det spændende Vizcaya Museum & Gardens eller Kampongs tropiske have. Skal du på shopping-tur, tager det omkring 10 minutters kørsel til Downtown Miami Shopping District.

Private Residences at Hotel Arya by SoFLA Vacations

Når du skal finde ud af, hvor i Miami du skal bo, vil Private Residences at Hotel Arya by SoFLA Vacations være et godt hotel nær Miamis Coconut Grove-nabolag.

Her er tale om et flot sted beliggende ved bugten, og du kan nyde livet her i den udendørs pool, i restauranten og i loungen, eller du kan tage en svedetur i fitnesscentret.

Se flere billeder af værelser og priser

North Beach

North Beach giver de bedste oplevelser i Miami for dig, der ønsker en ferie med udendørs eventyr og rolige stunder på stranden.

Hvor i Miami du skal bo, afhænger af, hvad du er til som rejsende. North Beach giver dig skønne sandstrande, som har den fordel, at de ikke er lige så befærdede som for eksempel South Beach. Her er mere roligt, og i stedet for den karakteristiske art deco finder du mere moderne kunst. Spisemulighederne er gode og varierede, og nabolaget byder på blandede indflydelser fra blandt andet Europa og Latinamerika.

Kystlinjen langs North Beach er ene og alene nok til at gøre dette til et anbefalet område i Miami, men der er mere end blot skønne strande at opleve for den naturinteresserede. Se for eksempel et af de mange beskyttede reservater, eller tag en mountainbike-cykeltur i Oleta River State Park. Er du til udendørsaktiviteter, vil en kajak-tur langs bølgerne give en god supplerende vandoplevelse.

Når du er blevet træt af de sportslige aktiviteter om dagen, kan du udforske det spændene natteliv, der på mange måder har lidt mere ”klasse” end nattelivet i for eksempel South Beach. Men læg i den forbindelse mærke til, at prisniveauet også er højt. 

Newport Beachside Hotel & Resort

Newport Beachside Hotel & Resort er et godt valg som hotel i Miami, hvis du gerne vil have lidt luksus og en uovertruffen beliggenhed ved stranden.

Her er to forskellige barer og lounges, hvor du kan nyde dine kølige drinks, og når du har brug for ekstra afslapning, kan du tage en tur i hotellets spa.

Få ægte amerikansk mad på stedets restaurant, og træn kalorierne væk i hotellets fitnesscenter.

Se flere billeder af værelser og priser

Downtown Miami

Downtown Miami giver de bedste oplevelser i Miami for dig, som gerne vil bo i nærheden af byens bedste museer og ikke ønsker at benytte dig af en bil.

Downtown er stedet i Miami, hvor du skal bo, hvis du gerne vil være der, hvor det sker. Her er tale om den bedste bydel i Miami for international finans og banker – lidt ligesom Wall Street i New York – og området er på mange måder todelt.

Den ene del består af en række indendørs shopping-arkader af forskellige standarder, hvor den andel del udgøres af nybyggede lejligheder og luksushoteller. Der bliver ikke sparet på lysene i både pink og blå farver, hvilket gør dette til et anbefalet område i Miami, når du vil opleve en meget klassisk amerikansk stil.

Downtown er også et af de mere kulturelle steder i Miami med flere gode museer. Oplev for eksempel History Miami og Perez Art Museum Miami, som er to af de bedste. En anden fordel ved nabolaget her er, at alt det ”vigtige” er samlet inden for en overskuelig radius, og det betyder, at du ikke har brug for en bil. Det er meget sjældent i Amerika, at det sker.

Downtown Miami byder også på masser af smukke udsigter over byen, og går du på opdagelse, kan du finde mange små gemte perler i form af lokal kunst og håndværk.

Når mørket falder på, kan du se et af de mange shows i de store arenaer, eller du kan nyde en drink i en af rooftop-barerne. Der er også mulighed for at danse løs på eksklusive natklubber eller smage eksperimenterende madkunst.

Eurostars Langford

Eurostars Langford er et firestjernet hotel tæt på Miamis Downtown-distrikt, som har en god beliggenhed og mange faciliteter.

Afstanden til for eksempel Ocean Drive og Miami Beach Boardwalk er inden for rækkevidde, og som noget sjældent i USA ligger hotellet tæt på ordentlig offentlig transport.

Der er desuden kun en kort gåtur til den levende bydel i Downtown. Hotellet tilbyder flere aktivitetsmuligheder som for eksempel dykning og fitness, og værelserne er store og behagelige.

Se flere billeder af værelser og priser

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *