• Meny
  • Meny

Hostels i New York

Hvis du vælger at rejse til den fantastiske storby New York, så kan det godt være lidt svært at finde et billigt hotel, der lever op til standard.

Derfor er hostels et udmærket alternativ til et hotel, hvis man leder efter noget lidt billigere, da det generelt er utrolig dyrt at bo i New York, hvad enten du er på ferie, eller om du har bosat dig i den skønne by. Der findes mange rigtig gode hostels i New York og også nogle som er mere foretrukne frem for et hotel.

Hvis du gerne vil finde et billigt, men lækkert hostel, så er La Sienna et rigtig godt bud. Det er et meget flot indrettet Hostel og minder på mange områder om et hotel, hvorfor det er et fantastisk, men billigt alternativ til et hotel.

Værelserne er private og der er egen nøgle til hvert værelse, så du kan komme og gå som du vil, hvilket også er usædvanligt for et Hostel. Derudover tilbyder La Sieanna faciliteter som fx håndklæder og lagner, så du slipper for selv at medbringe dette. La Sieanna er et sikkert og lækkert sted at bo, hvis du besøger New York.

Tips til anbefalede hoteller og hostels

Bo billigt, men godt i New York

Hvis du gerne vil bo billigt, men godt i New York, så er The Missing Lantern et rigtig dejligt sted at bo. Dette hostel tilbyder et møbleret værelse, med bad, seng og mikroovn, hvilket er usædvanligt for værelse på et hostel.

4921155_19_z

Det er et meget hyggeligt sted at bo med skønne omgivelser og søde mennesker. Priserne er meget overkommelige og tilværelsen minder meget om tilværelsen på et hotel, hvorfor det er et genialt og billigt alternativ, når man gerne vil bo i New York, men ikke har så stort et budget.

Se priser og fotos

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *