• Meny
  • Meny

5 loppemarkeder i New York

Der er så meget New York er god til, og det er ligegyldig hvilken tid på året det drejer sig om, så vil der altid være noget at tage sig til. Vi ved med sikkerhed, at vi kan finde gode fund i butikkerne, men har du nogensinde tænkt over hvor mange spændende ting og sager som findes på de mange ”flea markets”? Her kan du danne dig et overblik over hvor du kan gå på jagt efter de allerbedste fund på Manhattan og i Brooklyn!

Af: Marie Falk Petersen


Annex/Hell’s Kitchen Flea Market

Adresse/område: West 39th Street mellem 9th & 10th Avenues, Hell’s Kitchen, Manhattan
Åbningstider: lørdag-søndag 9:00-17:00

Det populære kræmmermarked har god plads, trods populariteten. Der er plads til udforske, og det er jo i virkeligheden det helt essentielle ved et kræmmermarked-besøg. Der er den helt rigtige stemning, og ingen støder ind i hinanden, her er god plads og gode fund. Alt fra antikke lænestole og sølvtøj til vintagesko og beundringsværdige vaser, beliggende centralt på Manhattan. Gør din weekend begivenhedsrig og besøg Hell’s Kitchen Flea market!

www.hellskitchenfleamarket.com

Brooklyn Flea

Adresse/område: One Hanson Place, mellem Ashland Pl & St Felix St, Fort Greene, Brooklyn
Åbningstider: lørdag-søndag 10:00-17:00

Et indendørs/udendørs kræmmermarked i bygningen Savings Bank i Brooklyn, uden de mindste mangler. Atmosfæren er rar, og der er rigtig gode fund at gøre her. Brooklyn Flea er indlysende placeret i Brooklyn, i Fort Greene-området, hvilket gør det lidt mindre fyldt end nogen af de centrale kræmmermarkeder på Manhattan. Findes det, findes det her, stande med friske madspecialiteter, og rigeligt af den, antikke møbler, legetøj, sko, smykker, puder, der findes ingen ende, og sandsynligheden for at finde noget er ret stor.


www.brooklynflea.com

GreenFlea

Adresse/område: 100 W 77th St (mellem Columbus Ave & Amsterdam Ave), Upper West Side, Manhattan
Åbningstider: søndag 10:00-17:30

Det perfekte indendørs/udendørsmarked for mad og mode-elskeren. Markedet er over 25 år gammelt, og har altså overlevet gennem gode tider, samt mindre morsomme, nærmest krisetilstande i New York. Markedet er velrespekteret, og ikke kun på grund af alderen, men blandt andet også fordi markedet har varieret inventar, grundet nye leverandører hver uge. Se mere på hjemmesiden. Vintage tøj, sko og tasker. Et sandt mekka for den modebevidste!


www.greenfleamarkets.com

Williamsburg Flea Market

Adresse/område: Wythe Avenue mellem South Second and South Third Street, Williamsburg, Brooklyn

Åbningstider: søndag 10:00-18:00

Williamsburg Flea market ligger på havnefronten, lidt nord for Williamsburg. Flea markedet har stigende popularitet, og det er der god grund til, her kan du nemlig finde Antikviteter, møbler, bøger, tasker, smykker, tøj, indretningsnips, hjemmelavede tingester, sjov kunst – you name it! Over 150 stande står klar til at gøre din søndag uforglemmelig. En sand vintage-jagt! Hvis solen skinner kan du være heldig at få den smukkeste udsigt over Manhattans skyline. Smag på sandwich, pølser, toasts eller taco, og nyn med på musik, som synes at få turister og lokale til at finde den sociale og positive stemning frem.

www.brooklynflea.com/markets/williamsburg

The Market NYC

Adresse/område: 159 Bleecker Street, Greenwich Village, Manhattan

Åbningstider: onsdag-torsdag 12:00-20:00, fredag 12:00-21:00, lørdag 11:00-21:00

New York Citys’ ”hipster-marked”. Et marked med spøjs kunst, vintage toppe/t-shirts, tørklæder, håndmalede krus, håndlavede smykker og hjemmestrikkede veste er nogen af de ting man kan finde på The Market NYC. Der er ikke alt for mange mennesker, og hvis du har et spørgsmål omkring produktet du finder spændende, kan du spørge så ivrigt som du vil. Det er ofte håndværkeren selv, som står og sælger. Så hvis du er på jagt efter hjemmelavede objekter, skal du besøge The Market NYC. Markedet blev tidligere kaldt Young Designer’s Market, hvilket passer meget godt til denne markedstype.

www.themarketnyc.com

Et lille tip: Hvis du vil have mest ud af din kræmmermarked-jagt, efter unikke genstande og andet godt, så mød op som en af de første ved åbningstidspunkt, og få mest ud af besøget.
Nu har du nok en idé om hvilket marked som falder mest i din smag. Hvis billetterne ikke er bestilt endnu, så kan der let bestilles en pakkerejse til New York hos Expedia.

God fornøjelse!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *