• Meny
  • Meny

Anbefalede markeder og loppemarkeder

New York. Storbyen, der har alt, hvad man behøver for at være fuldendt. Byen er med sine 19 millioner af mennesker et sted for alle slags mennesker og alle mulige forskellige typer. New York er sandelig en turistattraktion, der vil noget, og har mange ting at byde på.

Markeder har New York også. Flere hundrede markeder rundt omkring i storbyen. Alt fra tøjmarkeder til mad markeder og mange andre skønne ting, der sælges over bordet. Markederne er tit åbne i weekenderne eller på en bestemt dag i ugen, og det er ikke små markeder, vi taler om. Det er markeder af en størrelse, man ikke kan forestille sig.

Skønne loppemarkeder i New York

De mange loppemarkeder er en stor del af markedslivet i New York. Der er mange forskellige loppemarkeder, hvor man kan finde de særeste og mest fantastiske ting. Et kendt og meget godt loppemarked i New York er loppemarkedet Hell’s Kitchen Flea Market, som startede i det små, men som er blevet så stort, at det nu har eget logo og merchandises som man kan købe. Loppemarkedet har sine rødder i 80’erne og 90’erne, hvilket afspejler sig i de ting, de har, og er en god mulighed for at udforske området der.

I en anden ende har vi loppemarkedet Green Flea som anses for det fine loppemarked, hvor man nemt kan finde værdigenstande som sølvbestik til minimalpris og mange forskellige ting, som er meget værd. Det er også et loppemarked med charme fra fortiden, og hvor nostalgien hærger i de forskellige boder rundt omkring.

Madmarkeder med stil

Det er ikke kun tøj og fund, man finder på markederne i New York. Det kendte madmarked, Union Square Greenmarket, er et af de anbefalede madmarkeder i USA, hvor man kan få alt fra hjemmelavede finesser til skønne grøntsager. En slags kulinarisk mixture kan man godt kalde det.Markederne i USA er som sagt store, men det er for alle, og de er skønne at opleve på sin tur i New York.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *