• Meny
  • Meny

Anbefalede indkøbscenter

New York med sine mange millioner indbyggere har mange forskellige shoppingkæder i storbyen, der dækker beboernes men også de millionvis af turisters, der ofte besøger New York for at opleve en anden stemning, når man shopper, end man er vant til.

Butikkerne ligger på lur klar til at springe på dig som en sælger, og de mange skønne butikker i New York rummer alt for glamour design til det basale af det basale, og man går næsten ikke forgæves rundt efter butikker – de ligger klar på hvert et trin, du går i New York. Det er ikke bare sit brede udvalg af butikker, der tiltrækker folk, men også stemningen af shopping i New York, der tiltrækker folk fra alle verdensdele.

The mother of the shopping malls – Macy’s New York

Det første indkøbscenter, du støder ind i på din rejse i New York er helt sikkert Macy’s. Macy’s er et af de vigtigste indkøbscentre i New York og i hele USA for den sags skyld. De mange butikker fordelt over hele USA er med til at holde økonomien oppe i New York. Det lader sig sige, at Macy’s i New York har været en stor hjælp til at bevare en reel eksport i New York.

Indkøbscentret er noget for sig. Moderen over alle indkøbscentre, kan man godt kalde Macy’s. Med sine 10 etager på Herald Square i New York er den med til at gøre sit til at bidrage til overvældende overraskelser. De mange etager er blot en lille del af det visuelle. Når man først træder ind i Macy’s er der kæmpe arealer på hver etage, der rummer så mange forskellige ting og især meget forskelligt tøj til alle.

I Macy’s har de alt

Hvis du først bevæger dig ind i Macy’s kommer du ikke hurtigt ud igen, da de har alt, hvad man behøver. Man kan få alt, hvad man skal bruge, og Macy’s er det indkøbscenter som er bedst anbefalet i New York.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *