• Meny
  • Meny

Butikker og stormagasiner

New York med sine mange millioner indbyggere har et bredt udvalg af forskellige muligheder for shopping i storbyen, der dækker beboernes men også de millionvis af turisters, der ofte besøger New York for at slippe pengepungen fri og gå amok i de mange butikker, der er i storbyen.

Butikkerne ligger på række klar til at springe på dig, og de mange skønne butikker i New York rummer alt for glamour design til det basale af det basale, og man går næsten ikke forgæves rundt efter butikker – de ligger klar på hvert et trin, du går i New York. Det er ikke bare sit brede udvalg af butikker, der tiltrækker folk, men også stemningen af shopping i New York, der tiltrækker folk fra alle verdensdele.

Macy’s – en amerikansk klassiker

En af de helt store shoppingkæder, som hærger og hører hjemme i New York er “Macy’s”. Macy’s er en amerikansk kæde af stormagasiner. Det første blev grundlagt i 1858, og har siden hen skrevet i historie i hele USA indenfor modeverdenen. Macy’s er en af USA’s største eksportkæder med sine 810 stormagasiner fordelt over hele USA. Stedet hvor turister samt beboer bruger alle deres dollars. Hjemstaden på Herald Square i New York har siden 1924 været verdens største butik, med sine gigantiske 10 etager.

Butikker i flere etager og lange åbningstider

Generelt er New York en by, hvor de fleste butikker har åbnet meget længe. De fleste butikker og storcentre har åben længe, da de fleste indbyggere fra New York er nattemennesker og derfor er tilpasset efter, at man kan føjte rundt i butikkerne om aftenen således. New York er som sagt kendt for de mange store butikker. Eksempelvis “Nike Stores” i New York er nogle af de største i verden ligeledes som Macy’s, og New York er generelt kendt for de mange store butikker, med et så stort bredt udvalg, at det ikke kan gå galt. Ellers er priserne på varer meget billigere end hvad vi kender i Danmark.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *