• Meny
  • Meny

Designertøj og mærkevarer

New York er en storby med charme og elegance. Dette gælder også, når man snakker om at shoppe I New York. Med sine 19 millioner indbyggere er der rigelig med plads til at lave store tøjmarkeder, små designerkroge og secondhandbutikker, der fanger øjnene med det samme.

New York er en af de storbyer, der prioriterer mode højt og har noget til hver en stil. De mange forskellige designere udfolder sig i New York og der findes alt, hvad en tøj-elsker kunne forestille sig. New York er sådan set et paradis for pengepungen men også for de personer, der går op i mode som livsstil og elsker at udfolde sig i et tøjparadis, som New York er.

Billig designertøj i New York

Det er ikke de mange tusinder af kroner, der skal hives op ad tasken for en Gucci jakke eller et par sommerklare Channel solbriller. New York har nemlig markeder, hvor mærkevarer og designertøj er noget billigere end i de officielle butikker, som man kender dem. Eksempelvis ser vi Loehmann’s der med sine 5000 kvadratmeter byder på designertøj og tasker fra det nyeste med Marc Jacobs eller mere secondhand designerstil. Derudover er Century 21 et andet godt eksempel på, at designervarer ikke behøver at koste kassen og at det sagtens kan findes til halv pris på outletmarkeder eller i små butikker, som har indkøbt designertøjet.

Vintage og secondhand hånd i hånd

New York er også en by for secondhand butikker. Der er tusindvis af secondhand butikker, der skriger af glamour og elskede 60’ere udfoldet i tøjets gode gerning. Eksempelvis er der Artist and Fleas indendørs weekendmarked, der kærtegner enhver elsker af secondhand og har et udvalg, der slår pusten ud på dig. De mange gamle og hyggelige udskæringer og designs er med til at gøre markedet hyggeligt men er også en god mulighed for at få unikt tøj med hjem.

New York med sine mange shoppingmuligheder har også normale butikker som Nike World og H&M, bare endnu større, end vi kender dem.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *