• Meny
  • Meny

Transport fra Newark Airport til New York City

Går du med planer om at besøge New York? Så venter der dig mange spændende storbystunder, men også nogle udfordringer – blandt andet transporten fra Newark lufthavn til centrum af New York, som ikke er helt gennemskuelig.

Derfor har vi skrevet denne guide, hvor vi gennemgår de bedste transportmuligheder, når du skal finde svar på spørgsmålet: Hvordan kommer jeg fra Newark lufthavn til centrum?

Transport i fremmede lande er ofte anderledes end i Danmark, og det gælder også for USA. Så læs med her, når vi kommer ind på transportmuligheder som Welcome Pickups, tog, taxi, bus, billeje og shuttle fra Newark.

Så kan du lettere finde den rejseform, der passer bedst til dig og dit budget. God ferie.

Welcome Pickups

Welcome Pickups transport fra lufthavnen Newark New York til centrum

Newark lufthavn, eller Newark Liberty International Airport, som den rigtig hedder, er et godt valg, når du skal besøge New York. Lufthavnen ligger dog faktisk slet ikke i New York, men i New Jersey, men rejsetiden kan snildt være kortere, end hvis du valgte de New York-baserede lufthavne som JFK.

Afstanden fra lufthavnen til Manhattan er 18 miles, og der er flere valgmuligheder, når du skal finde ud af, hvordan du kommer fra Newark lufthavn til centrum.

En af disse er afhentningstjenesten Welcome Pickups. Her er tale om en service, som du bestiller på forhånd, og så henter bilen dig i lufthavnen og kører dig til centrum.

Der er fokus på service og venlighed, og du vil både opleve 24 timers kundeservice og altid engelsktalende chauffører med lokalt kendskab.

Derudover slipper du for stress og jag, når du benytter dig af Welcome Pickups, for tjenesten holder øje med dit fly, så chaufføren ved præcis, hvornår du lander. Rejser du med børn, er der også gratis barnesæder. Bestil transport her

Tog

tog transport fra lufthavnen Newark New York til centrum

Offentlig transport i USA er på ingen måde lige så velfungerende som i Danmark, og derfor vil for eksempel bus og tog fra Newark være en udfordring.

Vil du alligevel prøve tog som transport fra Newark lufthavn til centrum af New York, så kan du tage AirTrain. AirTrain er måske nok den billigste rejseform, men du kommer ikke uden om lange gåafstande og skift. Prisen ligger på omkring 15 dollars, hvilket dog er billigt.

Tag AirTrain fra din terminal til AirTrain Station, hvor du kan skifte til New Jersey Transit. Dette tog kører dig til Penn Station, som ligger centralt i New York.

Bus

Bus transport fra lufthavnen Newark New York til centrum

Der afgår flere ekspresbusser fra Newark til centrum, blandt andet The Newark Airport Express. Du kan stå på bussen ved hver terminal og blive sat af centralt ved for eksempel Times Square eller Grand Central Terminal.

Bus fra Newark er ikke så billigt som for eksempel toget, men du kommer meget centralt ind i byen.

Prisen ligger på omkring 19 dollars hver vej, og busservicen opererer fra klokken 4 om morgenen til klokken 1 om natten. Læg dog mærke til, at bussen kan være en langsommelig affære, hvis du rejser i myldretiden.

Shuttle

shuttle transport fra lufthavnen Newark New York til centrum

Vil du gerne undgå bus og tog, men vil du stadig gerne have en budgetvenlig transportform fra Newark lufthavn til centrum af New York, så kan du tage en shuttle.

Tjenesten hedder Go Airlink Shuttle NYC i Newark, og den skal bestilles på forhånd.

Vær opmærksom på, at du her rejser sammen med andre personer, og derfor kan rejsetiden være lang, hvis din destination er den sidste på ruten. Prisen ligger på omkring 21 dollars.

Taxi

taxi transport fra lufthavnen Newark New York til centrum

Hvis du besøger New York for første gang, kan spørgsmålet ”Hvordan kommer jeg fra Newark lufthavn til centrum af New York” være noget uoverskueligt.

Derfor kan en taxi være et godt valg, for så skal du ikke slås med afgangstider, overfyldte vogne og forsinkelser. Prisen på en taxi er selvfølgelig dyrere, og den koster gerne mellem 50 og 75 dollars, men pengene kan være godt givet ud – både hvis du rejser første gang, eller rejser med børn eller stor bagage.

Med en taxi får du et minimum af service i forhold til for eksempel Welcome Pickups, og husk at trafikken i New York kan være streng.

Du kan også vælge at praje en Uber i stedet for en almindelig taxi, som er meget almindeligt i USA.

Billeje

At køre rundt som bilist i New York kan ikke anbefales. Både fordi parkering er meget svært, og fordi trafikken er mere end almindelig tæt.

Skal du udforske området omkring New York, så kan billeje fra Newark dog være en rigtig god ide.

Konklusion

konklusion transport fra lufthavnen Newark New York til centrum

Før du tager afsted på rejsen til den amerikanske storby, bør du orientere dig om transportmulighederne fra Newark lufthavn til centrum af New York. I artiklen her har vi gennemgået de bedste rejseformer, og der er flere muligheder afhængig af budget, temperament og tid.

Husk også at tage med i betragtning, hvis du rejser med børn og stor bagage, eller hvis du er dårligt gående.

Vil du gerne have den billigste transport fra Newark, skal du tage den offentlige transport. Vælg for eksempel et tog fra Newark, der er billigst, men kræver en del skift og gang. Bus fra Newark er en anden form for kollektiv trafik, som ligger til den prisvenlige side. Det kan være en langsommelig affære, men til gengæld kan du komme af meget centralt.

Ønsker du en roligere start på ferien rent transportmæssigt, kan du også vælge en shuttle fra Newark eller at tage en taxi.

Taxien giver et minimum af service, men dog et skønt pusterum, men vær opmærksom på, at en køretur til New York i myldretiden kan tage lang tid.

Ønsker du mindst muligt stress og jag, anbefaler vi Welcome Pickups, der er en afhentningstjeneste med mange services. God ferie. Bestil transport her

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *