• Meny
  • Meny

Transport fra Newark Airport til New York City

Når du på din drømmerejse til New York lander langt om længe, kan du rolig lette op og undgå panik, når det kommer til transporten til New York city fra Newark lufthavn i New Jersey. Lufthavnen byder på mange forskellige muligheder for at komme sikkert indtil hjertet af New York, hurtigt, nemt, billigt og overskueligt uden meget forarbejde eller meget ventetid.

Newark Lufthavn befamles med tusindvis af ivrige mennesker hver dag, som vil til centrum af New York, hvilket gør, at lufthavnen ofte står til meget ansvar til at have mange muligheder klar til de New York sultende turister, der ikke kan vente på at komme indtil midtbyen. Heldigvis er der en række muligheder for at hoppe på et transportmiddel fra Newark lufthavn, sikkert og billigt, og uden megen besvær.

Med tog – hurtigt og billigst

Den oplagte og billigste måde, du kan komme indtil midten af New York på er ved at tage det såkaldte Air Train, der kan føre dig ind til Newark Airport Station, hvor man kan hoppe på forskellige tog, der alle kører i retningen af midten i New York. Den mest oplagte mulighed er toget, der kører til Penn Station på Manhatten, der tager dig indtil New Yorks kerne nemt og hurtigt. Turen koster omkring 12 dollars, hvilket er den billigste løsning for at komme til centrum, når man kommer fra Newark Airport.

Nemme muligheder for at nå til hjertet af New York

Udover de smarte muligheder med tog, byder Newark lufthavn også på andre mulige transportmuligheder. Eksempelvis er forskellige taxaer til rådighed, og hvis du er ude på det vilde plan, kan man endda leje en privat limousine, der vil føre dig til Manhatten. Hvis du er til den mere billige ende er de såkaldte Super-shuttle busser i den billige og nemmeste ende, som kører dig til døren af New York City, uden problemer. Der er således mange muligheder, der byder på nem transport til alle typer af mennesker.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *