• Meny
  • Meny
Transport fra lufthavnen John F Kennedy New York til centrum

Sådan kommer du fra lufthavnen i New York John F. Kennedy til centrum

Er din næste rejse af den oversøiske slags, går den måske til New York i USA? New York er storbyen over dem alle, så her vil der være masser af trafik og transport at være opmærksom på.

Det tæller også transporten fra New York John F. Kennedy lufthavnen til centrum, som kan være noget af en rejse. Læs med her, og find ud af, hvordan transporten fra New York John F. Kennedy til centrum fungerer.

Alting i USA er lidt større, og derfor kan det betale sig at sætte sig lidt ind i, hvordan transporten fra lufthavn til centrum omkring New York John F. Kennedy fungerer.

Synes du, det er for uoverskueligt selv at finde ud af det, kan du læse med her, når vi svarer på spørgsmålet om, hvordan du kommer fra New York John F. Kennedy lufthavn til centrum her.

Vi lister de bedste muligheder, som for New York John F. Kennedys vedkommende drejer sig om tog, bus, billeje, shuttle, metro og ikke mindst den smarte biltjeneste Welcome Pickups.

Welcome Pickups

Welcome Pickups transport fra lufthavnen John F Kennedy i New York til centrum

New York John F. Kennedy lufthavnen er en af de allerstørste og allertravleste i hele verden, så du skal forberede dig på, at transporten fra New York John F. Kennedy til centrum kan være noget forvirrende.

Især hvis du er førstegangsrejsende og ikke før har oplevet virvaret i New York John F. Kennedy lufthavnen, vil det være en god ide at undgå den offentlige transport, som simpelthen kan være et mareridt. 

Du kan i stedet med fordel vælge Welcome Pickups, som er en international biltjeneste, der henter dig i lufthavnen og bringer dig ind til centrum. Her er tale om en virksomhed, der giver en personlig betjening, og derfor holdes der også et skarpt øje med dit fly, så du ikke behøver at stresse over forsinkede fly.

Du vil hertil altid møde engelsktalende chauffører, som alle er lokale – det kan klart gøre både kommunikation og kørsel lettere. 

Derfor behøver du bare at booke en Welcome Pickup, og så står chaufføren klar til at hente dig og fungere som din transport fra New York John F. Kennedy Lufthavn til centrum.

Du får en kundeservice, der holder åbent 24 timer i døgnet og mulighed for at afbestille op til 48 timer inden. Rejser du med børn, er der gratis børnesæder. Bestil transport her

Metro

Metro transport fra lufthavnen John F Kennedy New York til centrum

På spørgsmålet om, hvordan du kommer fra New York John F. Kennedy lufthavn til centrum, kan svaret også være metro. Hver terminal i lufthavnen har en udgang til AirTrain letbane, som kan køre dig til Jamaica Station.

Herfra kan du skifte til JFK Airport Metro (Linje E), som tager dig direkte til Manhattan. Rejsetiden i metroen ligger på omkring 1 time og 15 minutter, og prisen er knap 3 dollars.

Her er tale om en billigere transport fra New York John F. Kennedy ind til centrum, som dog kan være hård med børn og stor bagage.

Tog

Tog transport fra lufthavnen John F Kennedy New York til centrum

En anden mulighed for transport fra New York John F. Kennedy til centrum er tog. New York John F. Kennedy ligger et godt stykke væk fra New York, men toget kan være en tidsbesparende rejseform.

Du tager toget i New York John F. Kennedy fra Jamaica Station (som du kan nå med lufthavnens AirTrain) og ankommer til den meget centrale Penn Station i byen. Rejsetiden er på 20 minutter, så her er en del tid sparet i forhold til andre transportformer.

Bus

bus transport fra lufthavnen John F Kennedy i New York til centrum

Transport fra New York John F. Kennedy til centrum kan også foregå med bus. New York John F. Kennedy huser en busstation ved Terminal 5, hvor linjerne Q10, Q3 og B1 kører fra. Disse busser kører til Queens-området i byen og tager omkring 1 time og 50 minutter.

Når det gælder bus fra New York John F. Kennedy kan du alternativt først tage AirTrain til Jamaica Station, hvorfra der også kører langt flere busser til andre distrikter af New York. Læg mærke til, at busserne generelt tager lang tid i USA, og at de kan være både overfyldte og snuskede. 

Taxi

taxi transport fra lufthavnen John F Kennedy New York til centrum

Er du i tvivl om, hvordan du kommer fra New York John F. Kennedy lufthavn til centrum, så kan du altid vælge en taxi, så du slipper for de offentlige muligheder, som kan være noget uoverskuelige – især hvis du er førstegangsrejsende, rejser med børn eller bærer stor bagage.

Transport fra New York John F. Kennedy til centrum med taxi er selvfølgelig dyrt, men mere behageligt. Book på forhånd, og forvent en køretid på knap halvanden time.

Shuttle

Overvej også en NYC Airport Express Shuttle fra lufthavnen ind til byen, der tilbyder rejser til tre steder i byen, inklusiv Penn Station lige i centrum.

Konklusion

konklusion transport fra lufthavnen John F Kennedy i New York til centrum

Når det gælder om at finde ud af, hvordan du kommer fra New York John F. Kennedy til centrum, vil det bedste valg være at benytte sig af Welcome Pickups – simpelthen fordi, at du så undgår det helt tossede virvar, som du finder i den offentlige transport.

Her får du en bilservice, som henter dig i lufthavnen og kører direkte ind til centrum. Bestil transport her

Alternativer er taxien, som kan være meget dyr og svær at få fat på, eller den offentlige transport.

Den offentlige transport er billigere, men klart mere ubehagelig, og det gælder både for bus, metro og tog fra New York John F. Kennedy.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *