• Meny
  • Meny
Transport fra lufthavnen Miami til centrum

Sådan kommer du fra lufthavnen i Miami til centrum

Er du ved at planlægge en rejse til skønne Miami i USA, hvor palmerne svajer, vandet er blåt, og natten byder på vuggende salsa? Så skal du lige have styr på alt det praktiske først, og en af de ting er transporten fra Miami lufthavn til centrum.

Noget af det, der kan være sværest at gennemskue ved et nyt land eller ny by, er transportnettet, så det hjælper vi dig med i denne artikel.

Her guider vi til transportmulighederne fra lufthavnen til centrum Miami, så du kan få overblikket over, hvad der er lettest og bedst kan betale sig for dig.

Læg mærke til, at når det drejer sig om USA, så er mulighederne for offentlig transport ikke nær så veludviklede i staterne, som vi normalt kender det fra Europa, og derfor vil der være færre muligheder på denne front. 

Er du forvirret, kan du læse med her, når vi svarer på spørgsmålet om, hvordan du kommer fra Miami lufthavn til centrum. Vi gennemgår blandt andet bus, tog, metro, taxi, Uber, billeje og afhentningstjenesten Welcome Pickups. 

Welcome Pickups

Welcome Pickups transport fra lufthavnen i Miami til centrum

Lufthavnen i Miami ligger tæt på byen, og afstanden er derfor kun 12 kilometer. Lufthavnen, Miami International Airport, kan du derfor nå på omkring 25 minutter med en bil, og 40 minutter hvis du vælger den offentlige transport.

Miami International Airport er en virkelig travl lufthavn, og her er et mylder uden lige – hele året rundt. Rejser du med stor bagage, rejser du med børn, eller har du aldrig været her før, bør du gøre det, der er lettest – nemlig at vælge biltjenesten Welcome Pickups.

Her er tale om en smart afhentningstjeneste, der henter dig og kører dig fra lufthavnen til centrum af Miami.

Det smarte ved denne tjeneste er, at du får en individuel behandling. For eksempel holdes der øje med din flyafgang, så du bliver afhentet præcis, når dit fly lander – det er rigtig smart, da fly ofte er forsinkede – og du kan få gratis barnesæder, hvis du rejser med yngre børn.

Derudover vil du altid blive mødt af engelsktalende chauffører, der er lokale, og derfor kender de alt til trafikken og forholdene.

Prisen ligger nogenlunde i samme skala som en almindelig taxi, men her får du også 24 timers kundeservice. Book i forvejen, og få fri afbestilling op til 48 timer før. Bestil transport her

Tog

Som nævnt er der ikke de store offentlige transportmuligheder i Miami, og det er noget, der kommer bag på mange europæere. Derfor vil tog i Miami slet ikke være noget, der fungerer optimalt. Heller ikke sporvogn.

Metro og bus

Metro og bus transport fra lufthavnen i Miami til centrum

Selvom den offentlige transport i Miami er mangelfuld, kører der dog nogle metro- og buslinjer i Miami, men vær opmærksom på, at her ikke er tale om de bedst organiserede muligheder. Metro og bus i Miami er dog klart den billigste mulighed, så hvis du er klar på denne udfordring, er der mange penge at spare.

Når du skal have bustransport fra Miami lufthavn ind til centrum, tager du MIA Mover MetroRail fra lufthavnen til Miami Airport Station. Her er tale om en gratis shuttle, der kører dig til stationen, hvor du kan finde en metrolinje.

Her tager du Orange Line, som kører dig til centrum. Stå med fordel af ved Government Center Metro Station eller Brickell Metro Station.

Herfra er rejsetiden til Miami centrum omkring 40 minutter, og der er afgange hver 15.-20. minut fra klokken fem om morgenen til midnat. Det betyder, at du ikke kan benytte dig af denne form for metro og bus i Miami om natten.

Taxi

taxi transport fra lufthavnen i Miami til centrum

En taxi er et rigtig godt valg, når du skal finde ud af, hvordan du kommer fra Miami lufthavn til centrum. Prisen er højere end metroen – omkring 30 dollars – men så slipper du for al besværet, som den offentlige transport giver.

Læg mærke til, at prisen ikke er fastsat, så den kan variere. Du kommer fra lufthavnen til centrum i Miami på omkring 25 minutter med en taxi, og der er mange taxier at finde i lufthavnen.

Uber

I USA er biltjenesten Uber meget populær, men det er ikke noget, vi kender så meget til her i Danmark. Her er tale om en afhentningstjeneste i stil med Welcome Pickups, der bare giver mindre service.

Her er du på egen hånd, men du får kørslen dækket. Priserne minder om taxi-priserne, og du skal bestille på forhånd.

Billeje

Billeje transport fra lufthavnen i Miami til centrum

Det er svært at komme nogen steder i USA uden en bil, og derfor kan det være en god ide at leje en bil, så du let kan komme rundt. Men læg mærke til, at det kan være svært at parkere i Miami.

Konklusion

konklusion transport fra lufthavnen i Miami til centrum

Svaret på, hvordan du kommer fra Miami lufthavn til centrum, kan enten være bus og metro, taxi, Uber, billeje eller Welcome Pickups.

Tog er ikke noget, man bruger så meget i USA, og den offentlige transport er ofte meget mangelfuld – derfor kan bus og metro være noget af en mundfuld, især hvis du rejser med børn og stor bagage eller aldrig har været i Miami før. Til gengæld er det markant billigere.

Den mest komfortable rejseform mellem lufthavn og centrum i Miami er med en bil. Det kan for eksempel være en taxi, som bare tilbyder kørsel uden service eller mere.

I denne kategori finder du også den meget benyttede Uber-tjeneste, der dog ikke er så kendt i Danmark.

Ønsker du dog mere service og en mere personlig transport fra Miami lufthavn til centrum, kan du benytte dig af Welcome Pickups, der med 24 timers kundeservice og flere andre serviceformer giver dig god tryghed. Bestil transport her

Endelig kan du leje en bil, hvis du altså har et sted at parkere den.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *