• Meny
  • Meny

Fly fra Danmark til New York

Når du planlægger at tage af sted på rejse til storbyen New York i USA, er der nogle ting, man skal have styr på, inden man bevæger sig ud på eventyret i det amerikanske. Danmark har en række muligheder, der forklarer, hvordan man kan komme billigt og med mindst muligt besvær til New York fra de største lufthavne i Danmark.

New York er efterhånden blevet en meget populær attraktion for danskerne, og derfor går der mange forskellige fly dertil og mange flyselskaber tilbyder forskellige kombinerede tilbud eller bare billige flybillet til en pris, der er til at overkomme. New York er som sagt et dyrt sted at tage hen, men der er en række muligheder, man kan foretage sig for at nå frem til destinationen fra de forskellige lufthavne i Danmark.

Nemt med SAS i Kastrup lufthavn

Det første bud, der er værd at overveje, hvis man skal til New York på storbyferie er at tage til Kastrup lufthavn i København og tage et fly direkte til New York. Grundet turisters interesse i New York tilbyder SAS i Kastrup flere direkte rejser om dagen uden at skulle frygte en mellemlanding eller to. Der er mange fordele ved at benytte sig af SASs muligheder i Kastrup lufthavn såsom familierabatter for børn under 12 år. Der er flere forskellige pakker fra SAS, der giver mulighed for at benytte sig af hotelbooking gennem flyselskabet også, og en billet til New York fra Kastrup koster omkring de 4500-5800 kr., alt efter tidspunkt og rejsedato.

Billige priser fra Billund

En anden lufthavn nemlig Billund i Danmark finder du endnu billigere billetter til New York. I højsæsonen kan du få billetter helt ned til 2999 kr., pr styk, hvilket er meget billigt i forhold til andre lufthavne i Danmarks priser på en flyrejse. Dog er der mange af de billige afgange fra Billund, der kræver en mellemlanding, men det kan være besværet værd, hvis man kan spare et par tusinde.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *