• Meny
  • Meny

Newark Liberty International Airport

New York er en attraktiv storby, som millioner af mennesker hvert år besøger på deres rejse med forventningsfulde ansigter, klar til at slå sig løs i storbyen New York. For at kunne give turister den mest optimale rejse, skal der også være styr på lufthavnene, hvor de millionvis håbefulde turister strømmer ind.

New Jerseys lufthavn, Newark Liberty International Airport er New Yorks svar på organiseret og optimal lufthavn med gode faciliteter, der er med til at sørge for, man får en sikker og behagelig rejse og ophold inden man skal til Manhatten i New York eller skal videre ud i den store verden.

Vigtig lufthavn for New York og USA

Newark Airport ligger omkring 25 kilometer sydvest for New Yorks hjerte, Manhatten. Newark er en af de største lufthavne i verden, og med en rekord på 36 millioner mennesker, der rejste i Newark Lufthavn i 2006, er det en lufthavn med pres på, som kræver organiserede og primitive medarbejdere samt service. Newark lufthavn er også en lufthavn, der bliver brugt på fragt til omverdenen. Hele to terminaler bliver brugt til dette, hvilket gør lufthavnen til en vigtig eksport og importvej for USA og New York.

Sikker, overskuelig og organiseret

Newark Lufthavn trods den travle hverdag i lufthaven, yder lufthaven en stor service og lægger mange kræfter i organisationsarbejde, informationer og god service til alle passagerer, der tilbringer tid i lufthavnen. Det er den lufthavn i New York området, der lægger flest penge om året til side kun for at behage turisterne med gode og overskuelige informationer, der er tilgængelige, hvor end du befinder dig på Newark lufthavn, hvilket gør opholdet nemmere, mere sikkert og uden tvivl overskueligt.

Udover de mange informative foranstaltninger, forefindes der også mange transportmuligheder indtil Manhatten fra lufthavnen, hvor både togselskaber, busser og taxis står til rådighed 24 timer i døgnet, hvilket gør det nemt at komme frem og tilbage fra lufthavnen.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *