• Meny
  • Meny

Overnatning i New York

New York er en turistattraktion i sig selv. Storbyen bliver i forvejen levet fuldt ud af de 19 millioner indbyggere, der hver dag føjter rundt i de amerikanske charmerende gader og stræder.

Ikke nok med alle disse mennesker, er der også millionvis af turister året rundt, der besøger storbyen New York for at føle stemningen og atmosfæren helt ind til knoglerne.

Det kræver organisering og retningslinjer at have så mange mennesker gående i sådan en storby. Derfor er der også rigtig mange muligheder for at overnatte rundt omkring i byen. Billige som dyre. Det kommer an på, hvor man leder, og hvad man leder efter, men New York har alt, hvad man behøver, når man skal overnatte der på sin ferie i den kolossale storby.

Lokale muligheder for at overnatte – den billige løsning

Hvis man ikke tænker, man har brug for den fulde luksus på et femstjernet hotel i midten af Manhattan, er der en række andre muligheder, man kan benytte sig af, når man skal overnatte. Eksempelvis er det blevet en ret populær mulighed at overnatte lokalt.

Hjemmesiden, Airbnb.com er en søgemaskine, der viser, hvor man kan finde værelser eller lejligheder, som lejes ud af lokale beboere i New York til en meget billigere pris end et hotel.

Det gode ved dette er, at du helt selv kan styre, om du vil handle ind til hjemmelavet mad og er derfor ikke forpligtet til at spise ude hver dag. Men også det faktum, at det er en billig mulighed for at overnatte, og man kommer til at se New York fra en anden side end den famøse og populære luksus af et hotel.

Centralt billige hoteller

Dog er det ikke kun dyre hoteller, der findes. Eksempelvis kan man overnatte på The Carlton Arms Hotel på 160 East 25th Street, hvor man kan overnatte for 130 dollars pr. nat, og hvor du ligger centralt. Det er en billig mulighed, men der findes også dyre hoteller i New York.

Tips til anbefalede hoteller

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *