• Meny
  • Meny

Tips til gode barer

Hvis du skal på ferie i New York, så kan det være meget rart at vide, hvor de gode barer og diskoteker er placeret. Der er ikke noget bedre end at få en dejlig og lækker drink efter en lang og hård dag i New York. Du har muligvis været på shoppingtur i The Big Apple hele dagen, hvorfor dine ben er meget trætte – hvorfor ikke slappe af med en iskold drink fra en af New Yorks hotteste barer?

Dette indlæg vil guide dig til at finde de bedste og mest hyggelige barer i den store amerikanske by. God ferie og god fornøjelse med indlægget.

Hvor finder jeg de hyggelige barer?

Hvis du gerne vil på en stille og rolig og hyggelig bar i New York, så skal du ikke besøge dem, der ligger på de store gader. Barerne på de store gader er typisk propfyldt, hvorfor det kan være svært at falde ordenligt til ro. Hvis du er på jagt efter hygge, skal du bruge lidt tid på at finde de mindre gader, hvor der ikke er så mange mennesker.

De mindre gade huser en masse små og forskellige barer, der alle har det tilfælles, at de kan tilfredsstille dit behov efter en drink. Det er typisk også på de små barer, hvor du kan høre de bedste ”røverhistorier” og andre sjove ting om New York.

Må jeg købe drinks, hvis jeg er under 21?

I New York må du ifølge loven ikke købe alkohol, hvis du er under 21. Dog skal du ikke miste håbet allerede nu. Langt de fleste barer har mange smagfulde alternativer i stedet for alkohol. Du kan eksempelvis få helt fantastiske smoothies på barerne, hvilket må siges at være et ganske sundt alternativ til alkohol.

God tur til New York!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *