• Meny
  • Meny

Anbefalede restauranter og spisesteder

De fleste Newyorkere spiser alle dagens måltider ude, og byens udvalg af restauranter er stort. Faktisk rummer byen mere end 20.000 restauranter, lige fra verdens bedste Michelin-stjernede, til de mere afslappede og uformelle af slagsen.

At spise godt til få penge

New York kan, som mange andre storbyer, være en smådyr oplevelse, ligeledes er det heller ikke altid billigt at gå ud og spise. Til gengæld får man meget for pengene da kvaliteten ofte er høj, og der er rig mulighed for at finde et godt måltid.

Skal restaurantbesøget være i den billige prisklasse er den japanske restaurant Momofuku Noodle Bar et populært sted. Her kan man spise sig mæt for 10-15 dollars. Skal det være spanske, er restaurant Tia Pol i Chelsea med sin dagligt skiftende tapasmenu et besøg værd. Her kan du for blot 30 dollars få lækre traditionel spanske tapas serveret på restauranten som i 2005 blev kåret til bedste tapas i byen. Derudover er de asiatiske restauranter i Chinatown generelt kendt for at være et godt sted at spise til favorable priser.

Lokale råvarer og den søde tand

I den lidt dyrere prisklasse finder du restaurant Blue Hill i Greenwich Village. Her er menuen økologisk, og der serveres råvarer dyrket lokalt lige udenfor New York på restaurant-ejerens egen økologiske farm. En fem retters menu koster ca. 100 dollars. Stemningen er afslappet og betjeningen usnobbet. Husk at bestille bord hjemmefra inden din næste tur til New York, der er nemlig travlt alle ugens dage. Har man en sød tand, er en af New Yorks mange dessertrestauranter, en oplevelse. På restaurant Chikalicious kan man nyde en menu bestående udelukkende af kager, is og søde sager, med tilhørende vin, aperitifs og petits fours.

Alverdens køkkener er repræsenteret i New Yorks gader, og der er med garanti noget for enhver smagssans. Her er alt hvad hjertet begærer og mulighederne er mange.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *