• Meny
  • Meny

Chinatown

New York er en storby, der udfyldes af mennesker i alle alder, typer og baggrund. En storby som New York er også en by, hvor mange forskellige kulturer hører hjemme, og i de mange små dele af New York, findes mange forskellige kulturer, religioner og normer, som hver dag udleves af de mange millioner mennesker, der løber rundt i gaderne i New York.

Et sted, som efterhånden har vokset sig så stort, at det er kendt verden over, er det såkaldte Chinatown, som ligger i Manhattan. Med en befolkning på omkring 100.000 mennesker er Chinatown en af de ældste etniske kinesiske enklaver uden for asien og har sat sit præg på storbyen, New York.

Kinas klon i Chinatown

Chinatown i New York er stedet for den største koncentration af kinesiske mennesker i den vestlige halvkugle. De meget karismatiske gader, butikker og restauranter giver en følelse af, at man er Kina inde i New York. De mange kinesere, der fog til New York, har kreeret deres eget univers i det indre New York, og danner grundlag for mange interessante steder og oplevelser i Chinatown.

Du finder alt fra de karismatiske kinesiske bygninger til de helt rigtige måltider, som om du var i Kina. Chinatown med sine hundredvis af restauranter, blomstrende markeder med frugt, fisk og kinesisk præg af ingredienser er det ikke at undvære.
På opdagelse bag facaden

Som storby er New York kendt for det glamourøse ansigt og udadtil virker som den perfekte storby. Det er sådan set også rigtigt, men det faktum, at Chinatown er blevet så stor en del af kulturen i New York, gør byen endnu mere perfekt. Oplevelsen af at være i en storby, der kan repræsentere så mange forskellige nuancer af verden er fordelagtigt og tiltrækker mange turister til for at opleve netop den stemning og tilstedeværelse, Chinatown medfører og sætter præg på den charme, der hærger i New York som storby.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *