• Meny
  • Meny

South street seaport

South street seaport i New York er et historisk område på Manhatten i New York, som ligger der hvor Fulton Street møder East River. Området er indehaver af noget af det ældste arkitektur i downtown Manhatten, hvorfor det er et meget spændende og interessant område at besøge, når du befinder dig i New York. South street seaport i New York er et rigtig fedt sted at tage hen og blive beriget med oplevelser og kultur, og især hvis du gerne vil opleve noget udover det sædvanlige og det ordinære. Har du været i New York flere gange, og har du fået nok af de samme seværdigheder, så er South street seaport et perfekt sted for dig at besøge.

South street seaport I New York – et aktivitetsrigt sted at besøge

Selvom South street seaport I New York ikke er ligeså berømt et område som Times Squaree fx, så er det bestemt ikke mindre interessant, tværtimod. Der sker masser af ting og sager i South street seaport i New York. Området er vært for rigtig mange spændende begivenheder hele tiden, hvilket betyder, at området er blevet rigtig populært. Du kan blandt andet komme hen og høre musik fra nogle upcoming DJ´s, se en film på den udendørs biograf og meget meget mere.

Der sker hele tiden noget ved South street seaport i New York, hvorfor det er et meget interessant og spændende sted at besøge, når man besøger New York. Så hvis du er træt af de sædvanlige turisattraktioner, så prøv noget nyt og kom ud at opleve South street seaport i New York. Det vil uden tvivl være en oplevelse for livet og en oplevelse du sent vil glemme. Så tjek South street seaport´s hjemmeside og få et overblik over det skønne område.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *