• Meny
  • Meny

Coney Island

Coney Island i New York er et område, der er mest kendt for sin forlystelsespark. Coney Island er gået hen og er blevet rigtig populært, hvilket har betydet en hel del for området. Hvert år kommer der masser af turister for at opleve området og ikke mindst forlystelsesparken. Turister mener, at der er noget helt specielt ved at tage i en forlystelsespark midt i en storby. Coney Island er et meget smukt og idyllisk sted at være og det er bestemt et besøg værd. Hvis du er træt af de sædvanlige seværdigheder, så er Coney Island et rigtig godt sted at tage hen og få nogle uforglemmelige oplevelser.

Coney Island – det sjoveste sted i New York

Som sagt er Coney Island mest berømt for sin forlystelsespark, som hver dag tiltrækker masser af turister. Derfor skal du heller ikke gå glip af denne fantastiske og sjove forlystelsespark. Med masser af forskellige forlystelser, er der noget for enhver alder og type. Desuden kan du købe ægte tivoli mad på amerikansk vis og få hele oplevelsen med. Coney Island er generelt kendt som et af de sjoveste steder i New York, fordi der er så mange forskellige og sjove ting at lave. Udover forlystelsesparken, så kan man også vælge at en hockey kamp på Abe Stark Rink, gå en tur på den berømte boardwalk, besøge den berømte Coney Island Film Festival og meget meget mere.

Coney Island har sågar en hjemmesie, som du kan besøge og på den måde få et overblik over de mange events og oplevelser du har i vente, når du besøger Coney Island. Så hvis du gerne vil have en oplevelse udover det sædvanlige og som ikke er så ordinær, så skal du helt bestemt tage til Coney Island og have en skøn og ikke mindst sjov dag.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *