• Meny
  • Meny

Times Square

Times Square er en sammenfletning mellem 7th Avenue og Broadway på Manhatten i New York. Sammenfletningen strækker sig helt fra 42nd street til 47th street. Times Square er et af de mest besøgte steder i New York, og stedet er dækket af et menneskehav hver eneste dag. Dette er der en rigtig god grund til, da Times Square er et af de mest aktivitetsrige og begivenhedsrige steder i verden. Times Square i New York er verdensberømt og kan ses i tusindvis af film.

Der er ikke mange, der ikke kender til Times Square, da det er et meget omtalt og populært sted at besøge. Så hvis du befinder dig i New York, så skal Times Square ligge som et af de øverste punkter på din liste over ting du skal se og opleve.

Times Square i New York – Et sted hvor drømme bliver til virkelighed

Times Square i New York er som sagt et meget begivenhedsrigt og aktivitetsrigt sted. Dette er blandt andet på grund af de mange butikker, der omringer den fortryllende plads. Du kan finde alle slags butikker, hvor du både kan shoppe tøj, sko, mad, souvenirs og meget meget mere. Du kan blandt andet finde verdens største legetøjsbutik Toys R´Us, som er designet som et stort dukkehus. Derudover kan du finde lækre designer mærker, som bliver lidt mere glamourøse af at de kan købes på Times Square.

Udover butikker, så kan du også opleve nogle meget unikke personligheder på Times Square. Alt fra ældre rappere, til nøgne banjospillere er der at opleve på Times Square. Times Square oser generelt af drømme, der bare venter på at blive gjort til virkelighed. Times Square er et fuldstændig fortryllende sted at befinde sig, med de mange neonskilte og skøre og skønne personligheder.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *