• Meny
  • Meny

Anbefalede outlets

New York er en af verdens mest attraktive storbyer og turistattraktioner for mennesker verden rundt. Med sin enorme størrelse og mange muligheder for at være turist og for at leve som en rigtig New yorker, er det en oplagt mulighed at besøge storbyen New York.

Hvad tøj angår, er New York en fashion-by så det siger klør fem. Byen har diverse secondhand butikker til store indkøbscentre med 10 etager af udvalg, man næppe glemmer. Designertøj eller ej, man kan finde al slags tøj i New York i de mange tusinde butikker, der findes. Outlets er især et hit i New York, og der er mange af dem. Nogle er bedre end andre, men én ting, de alle har til fælles er det store udvalg af designertøj og mærkevaretøj i lange baner på de forskellige outlets.

Dolce Gabbana og Gucci til lavpris

Outlets er det store hit i New York. Et godt eksempel på gode outlets er Century 21. Century 21 er kendt for dets store udvalg af designervarer til lavpris, og der er nok af det. Det store outlet går amok i weekenden med sine mange tilbud og store udvalg af Dolce Gabbana og Gucci. Der findes alt i Century 21 for alle typer. Et andet godt outlet er Loehmann’s, der med sine 5000 kvadratmeter fyldes ud af designertøj. Det er et af de største outlets i New York, og der flyder med alt, hvad du overhovedet kunne forestille dig. De mange designervarer glitrer i øjnene og er billige og fristende for sjælen.

God mulighed for shopping

Så findes der selvfølgelig Gabay’s Outlet, som er kendt for sit vilde udsalg. Eksempelvis finder man 80% på Marc Jacobs tasker, og det er sjældent, man finder sådanne tilbud. Dette er et af de mest kendte outlets er og er et attraktivt sted.

Disse outlets er gode for dig, der elsker designertøj, men aldrig har råd. Der er mange muligheder, og det er bare med at gribe fat i dem, der er.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *