• Meny
  • Meny

Shopping mekka – Macy’s indkøbscenter

New York med sine mange millioner indbyggere har et bredt sortiment af forskellige shoppingkæder i storbyen, der dækker beboernes men også de millionvis af turisters, der ofte besøger New York for at slippe den indre shopping-maniac ud i denne skønne storby.

Butikkerne ligger på række klar til at springe på dig som en stor tilbudsavis, og de mange skønne butikker i New York rummer alt for glamour design til det basale af det basale, og man går næsten ikke forgæves rundt efter butikker – de ligger klar på hvert et trin, du går i New York. Det er ikke bare sit brede udvalg af butikker, der tiltrækker folk, men også stemningen af
shopping i New York, der tiltrækker folk fra alle verdensdele.

Macy’s magiske overvældelse

En af de helt store shoppingkæder, som hærger og hører hjemme i New York er Macy’s. Macy’s er en amerikansk kæde af stormagasiner. Det første blev grundlagt i 1858, og har siden hen skrevet i historie i hele USA indenfor modeverdenen. Macy’s er en af USA’s største eksportkæder, hvis man kigger med shoppingbrillerne, med sine 810 stormagasiner fordelt over hele USA. Stedet hvor turister samt beboer bruger alle deres dollars til at fryde den indre shopper. Hjemstaden på Herald Square i New York har siden 1924 været verdens største butik, med sine gigantiske 10 etager.

Moderne mode

Macy’s shoppingcentre bevæger sig med det moderne af det mest modernistiske, og er med sine mange investeringer hele tiden klar med nye kollektioner, et kæmpe udvalg af forskellig slags tøj, samt stil og regnes for at være en af de bedst omfattende shoppingkæder i hele verden på grund af dets brede udvalg for alle typer, samt alle aldre, netop fordi man ikke kan undgå ikke at finde noget til selv den mest kræsne shopper.

Den travle butik i New York besøges hver dag af mange tusind mennesker og står altid til rådighed med tøj, der passer lige præcis til dig, når du skal videre på din tur i New York.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *