• Meny
  • Meny

Handlegader i New York

New York er uden tvivl en af verdens bedste byer at shoppe i. En af grundene til dette er det kæmpe udvalg New Yorks butikker har at byde på. Der findes virkelig noget for alle, uanset hvor man befinder sig i New York. Til mændene findes der utallige, spændene gadgetbutikker, sportsbutikker og elektronikbutikker. Til børnene findes der en af verdens største legetøjsbutikker, som ligger på Times Square. Og til kvinderne ikke mindst findes der et hav af sko og tøjbutikker i alle prisklasser, så der er virkelig noget for alle.

Der er noget for alle i New York

Hvis man gerne vil undersøge den nyeste trend indenfor elektronik, så er Apple Store i Meatpacking District på 9th Avenue helt klart et besøg værd. I det hippeste kvarter i New York kan du nemlig finde højtalere, telefoner, ipods, ipads og meget meget mere til spotpriser. Butikken består af tre etager, hvorfor det godt kan tage noget tid at komme hele udvalget igennem. En fristelse som mange mænd især ikke kan modstå. Er du lidt mere til slik end til gadgets og har du en meget sød tand, så findes der især to butikker, som er noget for dig. Den ene ligger på Times Square 1600 Broadway og er en butik for de lækkersultne og barnlige sjæle, da det er en M&M butik. Her kan du finde tre-etager proppet med chokolade i alle farver og former.

Derudover kan du også få souvenirs i form af t-shirts, tasker, håndklæder og meget mere, hvis du er en ægte chokoladefan. Den anden butik er Magnolia Bakery på 401 Bleecker Street. Dette er et utrolig lækkert og eksklusivt bageri, som har specialiseret sig i at bage de mest fantastiske cupcakes. Du skal dog komme i god tid, da der ofte er kø langt ud på gaden, fordi alle vil have en bid med.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *