• Meny
  • Meny

Football i storbyen New York

New York er en af de største storbyer i hele verden med sine 19 millioner indbyggere. Byen har alt, hvad man kunne drømme om, og man går aldrig død i New York, da den har så mange muligheder og mange ting at byde på, når det kommer til turistattraktioner men også bare stemningen og følelsen af at være i den frihedspræget by, New York.

Mange millioner af turister besøger årligt New York for at udforske de mange muligheder, byen har med sig. Et er alle de turistattraktioner, du kan se i New York, shoppingmulighederne og de mange visuelle ting, der er værd at kigge på. Noget andet er football-livet i New York, som også er en stor del af New Yorks image, og hvordan det er at være i New York.

New York Giants

Når man snakker om fodbold er det amerikanske fodboldhold New York Giants, også kendt som kun Giants, et hold med hjemmebane i New York. Giants er et professionelt amerikansk fodboldhold, som er baseret i East Rutherford, New Jersey, og repræsentere derfor New York hovedstadsområdet. Holdet har stor fokus på at være en stor del af New York, så derfor er der også mange muligheder for at se dem spille, da holdet bliver prioriteret i stor grad. The Giants er i øjeblikket medlemmer af East Division i National Football Conference og National Football League og spiller sine hjemmekampe i East Rutherford i New Jersey. Det stadium, der er hjemmebanen hedder MetLife Stadium og er et populært sted. MetLife Stadium deler også hjemmebane med holdet New York Jets.

En anden synsvinkel på New York

Fodbolden er med til at se New York fra en anden side, og der er rig mulighed for at se mange kampe, da de oftest koster omkring 250-500 kr., stykket, og fordi både Giants og New York Jets er med i mange konkurrencer er der god mulighed for at løbe ind i en kamp eller to på sin rejse.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *