• Meny
  • Meny

Hvad bør du lave i New York?

New York. Byen, der er beskyttet under frihedsgudindens magt, og hvor frihed står øverst på planen. Storbyen har så mange muligheder for at udfolde sig og for at opleve den rigtige stemning i New York. Med sine 19 millioner indbyggere er et stort sted og et sted, der skal tilpasses af mange mennesker, hvilket også gør, at New York er byen, hvor der er mange ting at lave.

Der er en række ting, man bare skal se, når man skal til New York. De obligatoriske ting, som står på dagsordenen, men også ting, man måske ikke ville overveje først, når man forbinder noget med de ting, man bare skal lave, hvis man skal til New York.

Museer og amerikansk atmosfære

En oplagt mulighed er at tage på American Museum of Natural History, som er et af de mest verdensberømte museer, du kan finde i hele USA. Med sine mange forskellige udstillinger, er det en oplagt mulighed for at se dinosaurer, 3D sommerfugle eller bare nyde kunst og amerikansk historie på et museum.

En anden ting, man bør gøre for at opnå den mest optimale tur til New York er at smutte forbi Madison Square Garden og se New York Knickerbockers basketballkampe. Hvis der er noget, der beskriver New York godt er det for det første Madison Square Garden, men også basketball. Det er en stor del af New York, og ude i områderne Brooklyn og i de forskellige parker, kan man ikke undgå at se små amerikanere der lever efter drømmen om basketball.

Jazz og Drag Queens i gaderne

Hvis der er noget andet, man skal opleve, er de mange jazz og blues barer, der ligger rundt omkring i New York, der skaber sådan en skøn stemning og følelse af, hvordan New York er. Ikke at tale om, at de mange natklubber med Drag Queens er lige så oplagt og underholdende og giver et mangfoldigt billede af New York som storby.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *