• Meny
  • Meny

American Museum of Natural History

Når du kommer til New York, bliver du overvældet af den skønne atmosfære og de mange seværdigheder, som den fantastiske storby tilbyder, og man kan næsten ikke gå nogle steder hen uden at få muligheden for at få en bid af New York enten i de mange muligheder for shopping, naturparker, kendte steder eller i det berømte Chinatown. New York har også en stor kapacitet af forskellige museer. Et af dem er American Museum of Natural History, som er det største og mest kendte museum i New York, der med sine mange forskellige inddelinger giver et fint og reelt billede på, hvordan New York er og var engang for mange år siden.

Berømte inventarer som grundlag

American Museum of Natural History ligger på Upper West Side af Manhattan beliggende tæt på den famøse Central Park. Med sine 27 sammenkoblede bygninger, hvor 45 permanente udstillingshaller ligger udbyder museet omkring 32 millioner af eksemplarer af dyr, fossiler, mineraler, sten, meteoritter, planter og menneskelige artefakter, som danner en vildt og stort billede af New Yorks historie samt et eventyr gennem alle de forskellige små historier i hver udstilling.

Museet kan især prale af den berømte fuld-størrelse model af blåhvalen og de mange skelet-dinosaurer, der udfylder udstillingsrummene. Med et stykke af Kap York meteoritten er museet meget tiltrækkende for de mange berømte inventarer, der hiver folk til fra alle verdenshjørner.

Historisk charme på eventyret

Museet har med sine mange udstillinger også kreeret et stort eventyr, som er børnevenlige og familievenlige, og kan udfylde alle turisters behov på grund af de mange forskellige ting, museet udbyder. Der er noget til alle, og med sine mange udstillinger, kan man hurtigt få en dag til at gå på museet, men ikke forgæves. Museet er en stor del af New Yorks charme, og historien om New York hænger i lænker inde på museet og beskriver et charmerende New York med disse udstillinger.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *