• Meny
  • Meny

Museum of Modern Art – MoMA

Museum of Modern art er et kunstmuseum på Manhatten i New York, der udstiller både samtidig og moderne kunst. Museet ligger på 53rd street mellem Fifth Avenue og Sixth Avenue. Museet har haft rigtig stor indflydelse og anses for at være et af de vigtigste museer i verden. Museet udstiller både arkitektur, design, tegninger, malerier, skulpturer, billeder, print, bøger, film og meget meget mere.

Museet er meget spændende at besøge hvad enten man er kunstinteresseret eller ej. Der er så meget at se og så meget at opleve, at det er synd, hvis man går glip af et besøg på det berømte museum.

Verdensberømt kunst til næsten ingen penge

Du har mulighed for at besøge det berømte museum Museum of Modern art hver eneste dag. Museet er meget meget populært og specielt for turister, hvorfor det har åbent hver eneste dag. Der er så meget at se, at det sagtens kan betale sig at besøge museet mere end en gang. Og det er bestemt noget priserne tillader hos Museum of Modern Art. Det koster nemlig næsten ingen penge at besøge det verdensberømte museum. Børn skal kun af med 16 dollars og voksne skal give 25 dollars. Dette er ikke mange penge at give for at opleve så meget anerkendt kunst og blive beriget i meget høj grad rent kulturelt.

Museum of Modern Art er bestemt et museum du skal besøge, hvis du befinder dig i New York. Du kan nemt bruge en hel dag på det fantastiske museum, da der er så mange forskellige udstillinger, der bliver udstillet på så mange forskellige måder. Du vil ikke fortryde det, hvis du vælger at besøge Museum of Modern Art, da det vil berige dig på rigtig mange måder. Så giv dig selv en oplevelse og besøg MoMA.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *