• Meny
  • Meny

Fifth Avenue

Manhattan i New York finder du en af verdens mest kendte shoppinggader – nemlig Fifth Avenue. På denne gade kan du udleve din store shoppingdrøm for der er nemlig alle de butikker som dit shoppinghjerte begærer. Fifth Avenue danner rammen for de perfekte shoppingbetingelser. Hundredevis af butikker er placeret langs den flotte gade, hvor det er muligt at købe noget af verdens sejeste tøj lavet af verdens bedste tøjmærker.

Hvor finder man Fifth Avenue?

Hvis du vil finde Fifth Avenue og få en kanon shoppingoplevelse så læs med her: Fifth Avenue deler nord for krydset med Broadway Manhattan i øst og vest, så at de øst-vest-gående gader vest for Fifth Avenue nævnes for eksempel West 45th Street, mens gaderne øst for Fifth Avenue nævnes som for eksempel East 45th Street. Det er relativ let at finde gaden. Hvis du alligevel skulle komme i problemer og ikke kan finde gaden, så er New Yorkerne meget venlige til at hjælpe dig på vej – du skal bare være flink og spørge dem.

Hvilke butikker kan jeg finde på Fifth Avenue?

På Fifth Avenue kan du finde et hav af lækre modebutikker, hvor ethvert behov kan blive opfyldt. De mest prominente butikker er Gucci, Chanel og ikke mindst Louis Vuitton samt mange mange flere. Det er ikke kun modebutikker du finder på gaden. Langs den populære gade finder du nogle af New Yorks mest kendte bygninger. Du kan bl.a. finde Guggenheim Museum, Metropolitan Art Museum, Rockefeller Center, Det offentlige bibliotek og mange flere.

Hvis du vil have en lækker dag i New York, hvor du kan se en masse seje modebutikker samt en masse turistattraktioner, så er det Fifth Avenue du skal besøge – gaden der har alt. Og vigtigst af alt så afgrænser Fifth Avenue Central Park mod øst – så muligheden for at slappe af i en park efter en lang dag kan du også benytte dig af.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *