• Meny
  • Meny

Festivals i New York

Dog er New York en storby med mange ting, men festivals har New York i den grad også. Byen er bemandet af de godt 19 millioner indbyggere, der hver dag træder rundt i gaderne og lever deres normale liv. Ligesom mange andre lande, har New York også bare mange små festivals rundt omkring i byen. Det er alt fra jazz til elektroniske beats, der lyder i gaderne, når man træder ind i New York.

De mange festivals er store som små, men de er der, og der er mange. Især i sommerhalvåret er festival-tiden ved at komme for New York. Med deres mange indbyggere, er der også plads til alle ved disse mange festivals.

Elektroniske bomber i livet i undergrunden

Helt oplagt holder New York mange forskellige elektroniske festivals, hvor de nyeste hypede dj’s lufter deres lp’er og giver den gas i undergrunden. En af de meget populære festivals i New York inden for det elektroniske er festivalen Electronic Zoo som ligger fra d. 30/8 – 1/9, 2013, som er en festival hvor ukendte som kendte elektroniske elskere dukker op og spiller deres yndlingsmusik og laver vilde remixes, der får folk til at hoppe og vibrere.

En anden festival, som vi mere kender den fra Roskilde festival eller Skanderborg festival i Danmark er Camp Bisto, som er en traditionel festival med overnatning og øl i massevis. Det er en stor elektronisk festival, som ligger fra d. 11-13 juli 2013, og hvor de store udendørs scener afprøves med de elektroniske beats og mange remixes.

Stille og rolige festivals som så

Det er ikke kun vilde elektroniske beats og sprut i massevis, der bliver lukket ud, når man snakker festivals i New York. Elektroniske festivals er en stor del af byen, men festivalen Grassrooms fra d. 18-21 juli er en mere nede på jorden festival, som foregår indendørs og har flere intimkoncerter. Generelt er New York en musikby, og der er uendeligt mange festivals at tage på.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *