• Meny
  • Meny

Koncerter i New York

Når du nævner musik for en indbygger i New York begynder tankestrømmen lige så stille at eksplodere. New York er en af de storbyer, hvor musiklivet er en af de vigtigste ting i storbyen. New York har så mange koncertsteder, der er tilgængelige over det hele, og hvor al slags musik spilles. Jeg er sikker på, hvis man spørger en person fra New York, vil personen kunne snakke hele aftenen om gode steder, der er at tage hen og lytte til god musik.

New York har alt fra store koncertsteder, hvor de kendte kommer, til de mere intime små afkroge, hvor hyggelige aftener og det ukendte kan overraske i stor grad. Det er byen, der er svaret på, hvor musikken hører hjemme, og det er helt sikkert i New York.

Madison Square Garden – koncerternes mekka i New York

Madison Square Garden ofte forkortet som MSG, er et stort område med 4 store arenaer, som kan indeholde tusindvis af mennesker. Madison Square Garden er oftest kendt som stedet for de mange basketball kampe i New York, men flere af arenaerne bruges ofte til store koncerter. Eksempelvis har store Lady Gaga optrådt der op til flere gange, og det er et attraktivt og godt sted at lytte til musik på. Der er musik hver uge. Kendt som ukendt, og det store sted er et sted, hvor man samles og som publikum får et brag af en oplevelse både det musikalske adrenalin, der strømmer gennem blodet, når kunstneren går på, men også helhedsindtrykket af New York samlet på et sted, nemlig i Madison Square Garden.

De små afkroge er de bedste

Oftest er Madison Square Garden et attraktivt sted at besøge, men de fleste indbyggere henviser til små caféer i små afkroge omme bag ved de store arenaer og de store stræder på Manhatten. Mange natklubber og teatersale er stederne, hvor de bedste koncerter opleves. Musikmiljøet er så fornemt og professionelt i New York, at man aldrig går helt galt i byen.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *