• Meny
  • Meny

Back to the 80’s – vintage tøj

New York. En storby under frihedsgudindens ånd og sjæl, der emmer af frihed og den amerikanske drøm. Det er en stor by med 19 millioner af mennesker og diversitet i næsten alle emner. Man finder al slags musik, koncerter og spillesteder, men du finder også alverdens forskellige typer og mennesker i New York. Byen rummer forskellighed og accept og er en af de storbyer, hvor der er størst mulig accept for mennesket og dets natur og udfoldelse.

Helt kan man ikke undgå, at en storby som New York er med på moden – bogstaveligt talt. Det er en by, hvor der er tusindvis af butikker, store som små, mærkevarer som antikke fund i den gamle kuffert. New York har et stort udvalg af vintage butikker, der ligger rundt omkring, og gemmer sig sammen med et andet årti. Vintage butikkerne er en attraktiv attraktion eftersom moden mere og mere bevæger sig hen mod de gamle rødder og hele tiden inspireres af fortiden og derved skaber fremtiden.

Søsterbutikkernes kreationer og sammensætninger

Der er tusindvis af vintage butikker i New York, men nogle populære er de to butikker, What Goes Around Comes Around, og What Comes Around Goes Around, som begge to er hyggelige vintage butikker med alt, hvad man kunne ønske sig lige fra anden verdenskrig og op til nullerne. Det er to skøre butikker, hvor de fineste finesser ikke skjules men fremstilles som unikke eksemplarer af ungdommen dengang. Hvis man kigger efter hyggelige nostalgier eller er inspireret af fortidens mode er det her, man bør kigge.

Ukendte afkroge

Det er ikke de store markeder, der hærger i New York. Man skal ind under huden på overfladen og lede. Eksempelvis er der en meget populær vintage butik, Stella Dallas Vintage Clothes, som er en fin gammel sag, som kærtegner vintage tøj og dets oprindelse. De mange butikker har hver sin charme, og det er en god idé at snuse hver enkelt vintage butik, man passerer.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *