• Meny
  • Meny

Shoppingtips på eventyret i New York

New York er en by fyldt med butikker på samtlige gader og stræder. Det er svært ikke at finde en gade eller stræde inde på Manhattan der ikke har butikker eller store centre med tonsvis af tilbud i hvert et butiksvindue. New York er byen, der aldrig løber tør for steder at bruge sine penge, og byen har så mange muligheder for shopping, at du tror, det er løgn.

Mange millioner af turister planlægger ofte ture til New York udelukkende på at åbne pengepungen og shoppe. Det lyder sikkert vildt, men New York er en by, hvor der er mange penge at spare på at shoppe de mærkevarer, vi kender herhjemme og i resten af verden.

Shoppingcentre med stil

Macy’s er et godt bud på, hvorfor New York er værd at shoppe i. Det store shoppingcenter er banebrydende for New Yorks eksportvarer og er en central del af byen. Hjemstaden ligger på Herald Square i New York har siden 1924 været verdens største butik, med sine gigantiske 10 etager. På den anden side har vi også storcentret Century 21, som er kendt for sine mange hemmeligheder og skønne påfund, man kan få derinde. Generelt er New York fyldt med shoppingcentre, der er så store, du ikke kan armene ned. Der er så mange muligheder og mærker, så det er til at besvime over, men samtidig en rigtig god mulighed for at opleve, hvordan indbyggerne i New York ville shoppe.

Prisfaldet i New York – værd at overveje

Et af de største tips, der kan gives, hvad angår shopping i New York er at kigge efter de nyeste sneakers eller den nyeste kjole som du også har set i Danmark. USA er generelt meget billigere end Danmark, og du kan få de nyeste New Balance sneakers i New York til halv pris. Et godt tip er at vente til din tur til New York med at købe noget, du også kunne få hjemme i Danmark.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *