• Meny
  • Meny

Bronx

Bronx i New York også bedre kendt som The Bronx er et bydistrikt i New York, der er klassificeret som et af de fem boroughs. Mellem Bronx og Manhatten løber den berømte flod Harlem River, som du sikkert har hørt om før. Bydistriktet er meget meget berømt over hele verden, blandt andet fordi, at det er hjemsted for baseballholdet The New York Yankees.

Ydermere var det i The Bronx hvor hiphop musikken opstod tilbage i 1973. Dette har betydet en hel del for bydistriktet og hip hip kulturen er stadig afspejlet mange steder i bydistriktet. The Bronx er et meget interessant sted at besøge og en hel anden side af New York, hvorfor det er rigtig spændende at tage dertil og opleve noget andet end de populære seværdigheder.

En by med et farligt ry

The Bronx har gennem tiden fået et ry for at være et meget farligt sted at befinde sig. Dette skyldes blandt andet, at The Bronx gennem tiden har været hjemsted for illegale smugkroer, bander, gangstere, bandekrige og meget mere i samme dur. Dog er der også kommet en masse godt til The Bronx, hvorfor man ikke skal frygte at besøge bydistriktet.

Som nævnt var The Bronx fødestedet for hiphop musikken og mange berømtheder er født i The Bronx. Blandt andet den verdensberømte rapper Kanye West, filminstruktøren Woody Allen, designeren Calvin Klein, sangeren Jennifer Lopez og mange mange flere. Så på trods af Bronx´farlige ry og dets fattige tilstand, så er det et sikkert sted at besøge med masser af ting at se og oplevelser at få. Ligesom alle mulige andre steder i New York er der masser af butikker og restauranter du kan nyde godt af. The Bronx er bestemt et sted, der kan berige dig med oplevelser og kultur.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *