• Meny
  • Meny

De bedste udesteder i New York – De grønne områder

New York – byen der aldrig sover, men også byen, der aldrig løber tør for plads og smukke grønne arealer. Storbyen har med sine mange grønne parker en af storbyerne i hele verden, hvor der er flest grønne områder. Byen er smækket med parker i alle størrelser med forskellig fokus på udsmykning, aktiviteter og udnyttelse. De mange parker danner rammen for denne store storby, som smækkes med millioner af mennesker hver dag.

Hver dag strømmer millioner af mennesker rundt i New Yorks gader og bruger parkerne. Parkerne i New York er ikke bare steder, der blomstrer og er visuelt flotte. De mange parker bruges dagligt til aktiviteter, musik, afslapning og sociale sammenhænge og er en fantastisk god mulighed som turist at udnytte.

Dronningeparken i New York – Central Park

En af de mest populære og anerkendte parker i New York, er den såkaldte Central Park, som spreder sig ud på godt 4 kilometer med smuk natur, sprudlende træer og flotte søer og grønne områder, der nyttigt bliver brugt hver dag af indbyggerne i New York og de mange turister, der slænger sig rundt i storbyen.

Parken bliver blandt andet brugt hver sommer til udendørs aktiviteter og har årligt teaterhold, der tilbyder gratis teaterforestillinger i parkens frie luft. Teateret ”the Public Theatre” tilbyder hvert år gratis forestillinger i Central Park på friluftscenen ”Delacorte Theatre”. Udover teater bliver parken også brugt til rideskoler, fredsdemonstrationer og musikalske events i parken, hvor der er plads til alle – uanset alder, baggrund og status.

Grønne og glade

Central Park er blot en af de mest populære parker i New York, men storbyen har flere hundrede store som små parker fordelt om de forskellige områder i New York. Parkerne er en oplagt mulighed som turist i New York, og kan både bruges til afslapning men også til aktiviteter, udflugter og sight-seeing på en anderledes måde. Parkerne er altid åbne og er med til at skabe en god atmosfære i New York.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *