• Meny
  • Meny

Queens

Queens er et bydistrikt i den fantastiske by New York, der er klassificeret som værende et af de fem boroughs. Queens er placeret på Long Island og har 2.229.379 indbyggere. Queens er et dejligt sted og der er masser at lave i Queens. Der bliver afholdt masser af begivenheder og sjove events i Queens, som du ikke vil gå glip af.

Ligesom resten af New York, så har Queens noget helt specielt at byde på og er sit helt eget sted. Når du kender til de forskellige områder i Queens og har dannet dig et overblik over stedets ting at byde på, så er Queens et rigtig skønt sted at besøge. Så hvis du befinder dig i New York skal du bestemt prøve at besøge Queens.

Queens – et begivenhedsrigt sted at besøge

Queens er som sagt et rigtig dejligt sted at besøge og der sker masser af ting og sager hele tiden. Derfor må du ikke snyde dig selv for at aflægge Queens et visit, når du befinder dig i New York. Du kan vælge at gå ind på Queens hjemmeside, hvor du kan tjekke deres online kalender. Her vil du finde tonsvis af begivenheder, som bliver afholdt hver eneste dag.

Som sagt findes der masser af lækre butikker og restauranter i Queens, ligesom der gør i resten af New York. Derfor kan du også vælge at bruge din dag på shopping, som der helt sikkert er rig mulighed for i Queens. Du kan finde dine yndlings butikker, men også vintage butikker og butikker du aldrig har hørt om før. Queens er generelt et rigtig rart sted for familier at opholde sig og der er noget for hele familien at lave. Så snyd ikke dig selv for at besøge det skønne sted Queens.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *