• Meny
  • Meny

Staten Island

Staten Island er et bydistrikt i den fortryllende by New York. Staten Island bliver klassificeret som et af de fem boroughs. Staten Island omfatter blandt andet øen Staten Island og nogle af de mindre øer som Pralls Island og Shooters Island. Staten Island er det mindst befolkede bydistrikt, selvom det er et meget stort bydistrikt. Meget af bydistriktet plejede at være domineret af gårde, der producerede mælk som hovedresurse. Disse gårde var i drift helt op til 1960´erne, da det var meget god forretning for disse gårde. Der er masser at lave når du besøger Staten Island, hvorfor det bestemt er et besøg værd, når du befinder dig i den fantastiske by New York.

Masser at lave i Staten Island

Der er masser at se, besøge og opleve, når du befinder dig i Staten Island. Du kan som et rigtig godt udgangspunkt tage ind og besøge Staten Islands hjemmeside, for at orientere dig om bydistriktets begivenheder, attraktioner, aktiviteter, rundture og meget meget mere. Du kan blandt andet opleve en hel masse udstillinger, når du besøger Staten Island. Derudover er der en masse turistattraktioner du kan vælge at opleve, når du befinder dig i Staten Island. Du kan blandt andet besøge museer, teatre, botaniske haver, zoologisk have, parker og meget meget mere.

Staten Island er et rigtig smukt sted at besøge og du kan planlægge en rigtig god tur dertil, så længe du får dannet dig et overblik over de mange ting at se og steder at besøge. Staten Island er også et bydistrikt der har haft stor betydning for New Yorks historie, hvilket også gør det til en kulturel oplevelse at besøge Staten Island. Så hvis du gerne vil opleve noget andet end de typiske seværdigheder, så skal du besøge Staten Island.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *