• Meny
  • Meny

Wall Street

Wall Street er en meget berømt gade på Manhatten i New York. Gaden ligger i et område, hvor de vigtigste finansielle institutioner er placeret, hvor du kan blandt andet kan finde New Yorks børs på hjørnet af Wall Street og Broad Street. Dette er også grunden til at Wall Street tit og ofte bruges som synonym for den finansielle industri i Amerika.

Wall Street har fået sit navn fra immigrationstiden i New York, hvor en mur blev bygget i Lower Manhatten for at holde indianerne og andre immigranter ude. Wall Street er en berømt gade, som du absolut skal besøge, hvis du befinder dig i New York. Du vil også opleve, at gaden kan virke genkendelig, da den har medvirket i utrolig mange kendte film i alle genrer.

Oplev Wall Street helt tæt på

Når du befinder dig i New York og gerne vil opleve Wall Street helt tæt på, så skal du benytte dig af de rundture, du vil blive tilbudt. Disse vil være med til at give dig et indblik i Wall Streets historie. Du vil opleve hvordan Wall Streets finansielle institutioner er blevet centrum for verdensøkonomien. Derudover vil du få et indblik i de skandaler og krak, som Wall Street også har været en del af. Ydermere vil du befinde dig på nogle steder, som nogle af de største og mest magtfulde mennesker også har befundet sig.

Wall Street er som sagt en meget berømt gade, som bestemt er et besøg værd. Gaden er desuden omringet af nogle meget berømte seværdigheder, som du meget passende kan vælge at besøge bagefter. Wall Street har også haft og har rigtig stor betydning for den globale økonomi, hvorfor det er en meget interessant gade at besøge og opleve helt tæt på.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *