• Meny
  • Meny

Leveomkostninger

New York er en af de største storbyer i hele verden. Storbyen bliver levet fuldt ud af de 19 millioner indbyggere, der hver dag bevæger sig rundt i de amerikanske charmerende gader og stræder. Ikke nok med alle disse mennesker, er der også millionvis af turister året rundt, der besøger storbyen New York for at føle stemningen og atmosfæren helt ind til knoglerne.

For at kunne fornemme, hvor meget, man cirka skal af med for at leve en uge eller to over i det amerikanske, er der brug for lidt research. Der er mange forskellige muligheder for at leve billigt og nemt i New York, og priserne er slet ikke så slemme, som det måske virker. Flybilletterne er det hele værd, og det kan sagtens betale sig at tage til New York.

Billig overnatning

Der er ingen grund til bekymring, når det kommer til overnatningen. Der er mange forskellige lokale, som udbyder boliger, man kan leje. På hjemmesiden Airbnb.com er der forskellige muligheder, hvor du kan få alt fra et lille værelse inde på Manhattan eller en mere familievenlig lejlighed med flere værelser og et køkken, så du selv kan styre, hvordan og hvornår, du gerne vil spise mad. Priserne er meget billige og ofte helt ned til 119 kr. pr nat i sådanne lejligheder.

Der findes selvfølgelig også mange hoteller, hvor prisen stiger alt efter i hvor luksuriøst, man gerne vil have det. Hotelpriser kan også nemt findes til under 200 kr. pr. døgn, og er også en oplagt mulighed.

Væk med junkfood

Du tænker måske, det er den billigste løsning at købe usund junkfood hver dag i New York? Det er det til dels også, men der er mange fine restauranter og spisesteder, som ikke ligger i den dyre ende. Man kan nemt få et fornemt og meget fin tre-retters menu til under 400 kr., og det er ikke svært at finde små restauranter med god og billig mad på samme tid.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *