• Meny
  • Meny

Vejr og klima

New York er byen, der er beskyttet af frihedsgudindens stærke frihedsøjne, vilje og stolthed i storbyen. New York er en by, der har alt – bogstaveligt talt. Byen med sine 19 millioner indbyggere rummer mange mennesker og har en stor mangfoldighed indenfor homoseksualitet og retten til det gode liv i storbyen.

Skal du til New York på storbyferie er det rart at vide, hvordan man skal pakke den store rejsekuffert, om det hedder sommertøj med korte shorts eller til en kold omgang og måske endda om regnsættet skal luftes. Vejret er såmænd også en afgørende faktor for, hvilken ferie der venter forude.

Kolde vintre og varme somre

Staten New York, som er beslaglagt i den norøstlige del af USA har et såkaldt fastlandsklima med varme, fugtige somre og kolde oftest lange vintre. Temperaturmæssigt er det meget som vi kender det i Danmark. Om foråret er New Yorks vejr køligt men til at overskue og behageligt. New York byder på en generelt varm sommer med dagstemperaturer op til de 30 grader på en meget varm og god dag. Dog er strandende langs kysten først oppe på en 20 grader i vandet, når juli måned indtræffer. Fra september af bevæger New York sig også ud i det vi kalder vinter. Kolde dage og korte dage med frostgrader, sne og slud har New York såmænd også.

Fri for de store regnskyl

New York og nedbøren har et godt forhold til hinanden. Der regner kun gennemsnitlig 9 dage hver måned i små mængder, hvilket det gør, at man ikke nødvendigvis bør have hele regnsættet med. New York kan godt have nogle heftige regnskyl, men det er sjældent og nedbøren kommer oftest kun i små mængder, der er til at overskue og ikke ødelægger en hel ferie. New York er således byen, hvor sommertøjet godt kan luftes i sommermånederne men om vinteren er det godt med den nye ski jakke og de varme handsker.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *