• Meny
  • Meny

Tidszonen i New York

New York er en by for sig selv og er på mange punkter helt unik og gennemført. Ikke nok med, at den er anderledes og unik af en storby at være, har New York også en helt anden tidszone, end vi er vant til i de fleste dele af Europa og i lille Danmark.

Tidszonen i New York er den fire timer tidligere UTC-04:00, som er fire timer tidligere end Coordinated Universal Time. Tiden er Eastern Daylight Time, som ligger i den Eastern Time Zone. Faktum er, at den mest simple forskel fra, vi kender den er seks timer bagud fra det danske ur. Det vil sige hvis klokken er 12 om middagen i Danmark er klokken 06 om morgenen i New York. Dette kan godt lyde besværligt og uoverskueligt, men det er det skam ikke. Man vender sig hurtigt til tidsforskellen efter et par dage i New York, og der hænger ure overalt i storbyen, så man hurtigt selv kan indstille sin mobil til den rigtige tidszone, så man ikke bliver chokeret på sin rejse.

New York – byen der taler for sig selv

New York er kendt for frihedsgudindens symbolske betydning af frihed og mangfoldighed på samme tid. Byen rummer mange kerneværdier, der bygger på frihed til hvert et menneske, hvilket også udstråler i byen visuelt. New York er en meget smuk og spændende by, der er værd at tage over for at besøge. Især med dens mange muligheder for turistattraktioner og alternativer til den daglige hverdag, som man kender hjemmefra.

Byen, der altid står til rådighed

Storbyen har også mange smukke parker og mange hyggelige områder, hvor man kan isolere sig selv for en stund og prøve at være ægte New Yorker. Ikke nok med byen, er byen med de mange muligheder, er nattelivet i New York berømt i resten af verden. Det heftige natteliv sover aldrig og er en spændende og sjov mulighed for at se New York, når mørket falder på.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *