• Meny
  • Meny

Natteliv i New York

Når du befinder dig i byen, der aldrig sover, så vil du opleve, at det ikke er nødvendigt at være beruset for at have det sjovt, da du bliver høj af stemningen i byen. New York er en meget hip og trendy by, hvilket også afspejles i nattelivet. Du kan tage på tusindvis af forskellige diskoteker og bar og du vil med garanti blive imponeret. Udover at være byen, der aldrig sover, så er New York også mulighedernes by, hvorfor du ikke kun har én mulighed, hvis du vil ud og have det sjovt en aften.

Udover at tage på diskotek eller bar, så kan du også vælge en lidt mere kulturel tilgang til nattelivet. Du kan fx vælge at tage ind og høre en koncert, eller se et comedy show, hvilket vil være en oplevelse for livet. Der er også mange restauranter, der har live bands og live musik i løbet af aftenen, hvilket giver dig rig mulighed for at varme op til en god aften i byen. Du kan selvfølgelig også vælge at tage ind og se en musical, nu hvor du befinder dig i New York, hvilket uden tvivl vil gøre dig opstemt til at fortsætte videre på en af de utallige natklubber i New York.

Vælg og vrag som du vil

Der findes som sagt et hav af natklubber i New York og du kan vælge og vrage alt efter, hvad du er mest til. Du kan få hjælp til at gøre disse utallige valgmuligheder lidt mere overskuelige ved at tjekke deres ugentlige gratisaviser og magasiner, hvor der både er anmeldelse og vejdirektioner. Nogle af de mest trendy natklubber og barer er Pegu Club i Soho, bOb bar i Williamsburg, Cielo i Meatpacking district, The Village Underground i Greenwich Village og mange mange flere.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *