• Meny
  • Meny

New York og drikkepenge – hvor mange skal jeg give?

Det er altid svært at bedømme, hvor mange penge, man skal give i drikkepenge, når man er ude og rejse. Det store spørgsmål sidder altid og venter inde bag smilet til tjeneren, når man gerne vil bede om regningen. Der er tit uskrevne regler om, hvordan man skal begære sig, og hvad man kan være bekendt, når man skal betale. Skal man give drikkepenge eller ej? I så fald hvor mange? Det undrer mange sig om, men det er slet ikke så slemt, når man kender de forskellige tricks i hver en storby.

New York er et sted, hvor drikkepenge også gives. Det er en sædvane i New York. En huskeregel er altid at kigge på den ”tax”, som man skal af med. Hvis man kigger på den kan man fordoble den. Det er ofte ikke mere end 8 cents i USA, og folk regner ikke med det store, da mange mennesker er fattige i USA. Det er ikke sådan, du skal punge op med flere hundrede kroner eller helt op til 50 kr., for den sags skyld. De fleste steder smiler og er glade, hvis du overhovedet giver noget.

New York som den skønne by, den er

Trods de få penge, man skal af med, når man giver drikkepenge, er byen stadigvæk fuld af søde og rare mennesker. Hvor end du går, er der altid glade mennesker. Især på forskellige attraktioner men også indbyggere, der er venlige og gerne vil hjælpe dig på vej. De fleste prøver ikke at snyde dig hvad eksempelvis angår drikkepenge.

En by, hvor der er plads til alle

New York er byen, hvor der er plads til alle. Med de 19 millioner af mennesker, der er i New York er det nemt at tro, man føler sig overset, men sagen er den, at alle er velkomne. Mangfoldigheden er stor med de frihedsidealer, der ligger til bunds for byens oprindelse, hvilket gør byen modtagelig og åben for forandringer og nye mennesker.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *