• Meny
  • Meny

Hvor bør man spise?

Mad er en stor del af livet. Også når man er på ferie. De mange stillede spørgsmål om, hvor det er bedst at spise, og hvad man bør spise er tit nogle spørgsmål, der er svær at sætte et bestemt svar på. New York er fuld af muligheder for gode restauranter, to go mad, der er værd at besøge og megen finurlig finesse der involverer mad fra god brunch til luksuriøse aftensmåltider under åben stjernehimmel. New York har såmænd alt, hvad man har brug for, når man besøger byen. Også den gode mad.

De mange muligheder er uendelige, og storbyen repræsenterer mange forskellige kulinariske retter og typer for mad fra hele verden, og den klassiske amerikanske ret er diversiteten i maden og den mangfoldighed og kulturelle substans de forskellige restauranter kan byde på.

Lækre morgensager for hjernen

Hvis man vil opleve New Yorks kulinariske liv om morgenen er “Balthazar” en oplagt mulighed at besøge på sin start af dagen. De klassiske elementer i en amerikansk god morgenmad findes her, og kvaliteten er i top. Restauranten er også kendt for sine fiskeretter og har mange specialiteter inden for fisk og alt godt fra havet, hvis man ikke lige når morgenmaden eller vil udforske menukortet til bunds.

Et andet godt sted at starte er “Minetta Tavern”, der ligger i det fashionable modekvarter West Village. Denne gastropub har alt, hvad der skal til for at fremlægge den perfekte brunch til morgenstunden og tillader såmænd også et heldagsbesøg med lækre retter og gode øl om aftenen.

Aftensolens hule hånd

Om aftenen er der mange muligheder for at spise godt. De bedste steder finder man i de afkroge, man tilfældigvis falder over. Restauranten “Blue Hill” i Greenwich Village er et af de steder, hvor man bliver overrasket. Den økologiske kulinariske oplevelse er her helt i bund og der findes alt godt fra chefkokkens kogebog og er meget karismatisk og fin. New York er generelt forskellig og udvidet på madfronten, hvilket tiltrækker mange gæster.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *