• Meny
  • Meny

Det lokale køkken i New York

Det mest fantastiske ved New York er at byen ikke alene repræsenterer en kultur, men kulturer fra hele verden. Dette er også gældende, når det omhandler mad. Du kan finde restauranter med mad fra hele verden over, hvad enten det er libanesisk, italiensk, kinesisk og sågar dansk. Der findes generelt rigtig mange smagsoplevelser i New York, som du ikke må glip af. Du kan dog også få noget helt exceptionelt lækkert mad fra USA, som du endelig ikke må snyde dig selv for at prøve.

Der findes utallige lækre restauranter, som hver især giver deres bud på, hvordan en rigtig New York steak skal smage. Dette er en kulinarisk oplevelse du ikke må gå glip af, når du befinder dig i den inspirerende by.

Burger og pomfritter som du aldrig har fået det før

I USA er de som bekendt meget vilde med fastfood. Dette er sædvanligvis ikke særlig sundt, eller specielt delikat. Dog er dette ikke tilfældet i landet, hvor de har praktiseret at stege perfekte hakkebøffer til at kreere en delikat burger. Hvis du finder det helt rigtige sted, så vil du blive garanteret en smagsoplevelse, der vil feje benene væk under dig. I USA har de gjort sig til eksperter indenfor fastfood, hvorfor det ikke behøver at være usundt eller udelikat at spise burger og pomfritter.

Hvis du leder efter noget til den søde tand, så er New York bestemt også det rigtige sted at tage herhen. Der findes et bageri i New York, som hedder “Magnolia bakery”, der laver de mest fantastiske kager. Kager som du aldrig har smagt dem før, hvorfor dette også er et meget anerkendt sted for berømtheder at shoppe til den søde tand. Der findes altså masser af forskellige lækre retter, du ikke må snyde dig selv for i New York.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *