• Meny
  • Meny

Priser på natteliv og alkohol i New York

Når du går i byen i New York er det meget op til dig selv, hvor mange penge du kommer til at spendere. Det afhænger nemlig rigtig meget af, hvad du forventer af en bytur og hvad du gerne vil opleve. New York er mulighedernes by, hvilket blandt andet indebærer, at du kan give dig til stort set alting, når du gerne vil have en sjov bytur. Udover at besøge de tusindvis af fede natklubber, der er at finde i New York, så kan du også vælge at benytte dig af nogle af de andre fantastisk sjove underholdningstilbud, når du skal have en sjov aften i byen.

Du kan blandt andet vælge at tage ind og høre musik, da der findes tusindvis af forskellige koncerttyper, hvilket betyder, at du kan vælge at tage til en lille intim koncert i kælderen på en bar, der som regel ikke vil koste dig mere end 20 dollars. Hvis du er villig til at forøge budgettet en smule kan du også vælge at tage til en lidt større koncert med eventuelt kendte artister, hvilket naturligvis vil koste mere.

New Yorks natteliv er for alle

Priserne på alkohol i New York er generelt lidt billigere end i Danmark. Dog afhænger de også meget af, hvor du vælger at købe alkoholen og hvad for noget alkohol du køber. Du kan finde billige, men gode øl i supermarkedet, hvorefter du kan bestille meget dyre, men også meget gode drinks på diverse klubber og bar. Generelt er det meget op til dig selv, hvor mange penge du vil bruge på alkohol, da det afhænger meget af mærket og stedet du køber det. Derfor er det generelt meget op til dig selv, hvor meget en bytur i New York skal koste, da der er noget for alle.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *