• Meny
  • Meny

Shopping i New York

Når du først har shoppet en gang i New York, så bliver det rigtig svært at shoppe andre steder. Du vil nemlig opdage, at udvalget ikke er nær så glamourøst, stort og fantastisk som i New York. I New York er der nemlig noget for alle. Der findes shoppingmuligheder til dem, der søger noget eksklusivt og luksuriøst, eller til dem, der søger noget billigt, men praktisk. Generelt findes der noget til alle i New York, hvilket er grunden til at byen får så mange besøgende hvert eneste år.

Du kan vælge at shoppe på flere måder, når du shopper i New York. Du kan selvfølgelig vælge den klassiske såkaldte ”powershopping”, hvor du besøger så mange butikker som muligt, på så kort tid som muligt. Eller du kan vælge at tage en meget afslappet og stille og rolig shoppingtur, hvor du virkelig giver dig selv lov til at nyde hvad New York har at byde på. I New York kan du nemt komme til at bruge en hel dag bare i et shoppingcenter, da der findes nogle utrolig store nogle af slagsen.

Shop amok i New York

I New York findes der både skøre, imponerende, smukke, dyre, billige og sjove butikker over det hele. Dog er der nogle obligatoriske shoppinggader som du absolut skal aflægge et visit, hvis du befinder dig i den mest fascinerende by i verden. Til elektroniknørderne er Apple Store i Meatpacking District et must, hvor i kan finde alt indenfor den nyeste teknologi. Til dem med den søde tand er Magnolia Bakery på Bleecker street det helt rigtige sted at tage hen for at få stillet sin trang til søde ting og sager. Og dem, der elsker skal absolut besøge Columbus Circle, som har butikker, tilbyder tøj til enhver type. Læs også mer om handlegader i New York.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *