• Meny
  • Meny

Brooklyn

Storbyen New York er en af de største storbyer i hele verden, og med sine mange millioner indbyggere, er der er bredt sortiment at forskellig kultur, normer og traditioner for, hvordan de forskellige mennesker lever i New York. New York er en af de mest multikulturelle byer i verden, og med sine mange forskellige kvarterer som Chinatown, med sine mange kinesere, er Brooklyn også en af de helt store bydistrikter, hvor forskellige kulturer er samlet.

Kulturelt præg på New York som storby

Brooklyn er det bydestrikt i New York, der er det tættest befolkede med omkring 2,5 millioner indbygger i Brooklyn. Forhen var byen uafhængig fra New York i 1898, men er siden blevet en del af New York. Bydistriktet er også kendt for de mange ghettoer og jødisk, spansk og italiensk talende kvarterer.

Brooklyn har spillet en stor rolle i forskellige aspekter af amerikansk litteratur, herunder biograf, teater og litteratur, og den såkaldte Brooklyn accent er ofte kendt som den typiske New York accent fra film og tv. Bydistriktet er også rig på kulturelle ting som mange museer, og det berømte Brooklyn Academy of Music og kunstmuseet Brooklyn Museum.

Væk med den polerede synsvinkel

Brooklyn er et af de bydistrikter i New York, som er mest fremtræden på grund af dets mangfoldighed i de mange forskellige kulturer, og bydistriktet giver et godt billede på, at New York er mere end glamour og perfektionistiske skyskrabere og undertøjsmodeller, og viser netop med sine mange forskellige kulturer er byen med til at bidrage til et anderledes New York, end det perfekte billede, man først tænker på, når man tænker på New York som storby.

Brooklyn giver således en god mulighed for at opleve den anden side af medaljen og mærke en helt anden stemning i de mange forskellige nabolag, kulturelle attraktioner og parker, som er en stor del af Brooklyn. Som turist vil Brooklyn hjælpe med at se New York som en anden by fra en anden synsvinkel.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *