• Meny
  • Meny

Rockefeller Center

Rockefeller Center i New York er et kæmpestort kompleks, der består af 19 kontor og forretningsbygninger i alt. Rockefeller Center i New York ligger i hjertet af midtown på Manhattan og er en af de største turistattraktioner i New York.

Rockefeller Center består i dag af to forskellige dele, henholdsvis den nyere del med de nye skyskrabere og den oprindelige del med de gamle Art Deco bygninger. Centeret har fået sit navn efter John Rockefeller Jr., der udviklede området mellem 1929 og 1940. Man finder New Yorks niende største bygning i Rockefeller Center, som er GE Building med sine 259 meter. Rockefeller er en arkitektionisk perle, og repræsenterer det bedste af det bedste fra 1930´ernes arkitektur i den fantastiske by New York. Rockefeller Center i New York er blandt andet kendt for tonsvis af kommercielle og kulturelle oplevelser.

NBC har hovedkvarter i Rockefeller Center og USA´s største indendørs teater. TV-showet Saturday Night Live bliver blandt andre sendt fra NBC´s studier i GE bygningen. Rockefeller Center i New York er en meget berømt bygning i USA, som skal besøges, hvis man befinder sig i New York.

Rockefeller Center i New York – en begivenhedsrig bygning

Der er altid noget at lave i Rockefeller Center i New York. Hvad enten det er vinter eller sommer. Om vinteren kan du fx vælge at benytte dig af den skøjtebane, der bliver anlagt ude foran skyskraberen. Skøjtebanen er åben og skaber en hel speciel stemning til det ellers hyggelige område. Desuden bliver USA´s største juletræ altid tændt foran Rockefeller Center i New York, hvilket er en helt speciel oplevelse. Du kan selvfølgelig også besøge Rockefeller Center indefra og få dig nogle unikke oplevelser. Du kan blandt andet betale dig verdens bedste udsigt over New York og opleve hele byen oppefra.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *