• Meny
  • Meny

Kollektiv trafik i New York

New York – Byen med de mange millioner indbyggere, der hver dag færdes rundt i den gigantiske storby rundt i de gemte gader, store pladser og utallige parker. For at komme frem og tilbage, er New York således også kendt for deres offentlige transport, der er med til at få byen til at køre på skinner.

New York har årligt flere millioner af gæster og turister, der vil opleve storbyosen på dets højeste ved alle de mange turistattraktioner, New York byder på, og der hører selvfølgelig også mange forskellige muligheder til, når man skal færdes rundt mellem de mange gader. Den kollektive trafik er en stor del af New York som by, og også noget af det, den er kendt for, når man hører om New York.

Verdens mest omfattende transport by

Den oplagte mulighed, når du skal bevæge dig rundt i New York med kollektiv trafik er Metropolitan Transportation Authority New York City Transit, som er et af de mest anerkendte og omfattende transportselskaber i hele verden, som New York blandt andet er meget kendt for. Det er der ingen tvivl om, da det smarte trafikselskab forbinder de mange muligheder for offentlig transport i én. Med en kombination på jernbanen, metroen også kaldet subway og de mange busser, som sørger for sikker og billig transport døgnet rundt alle ugens syv dage, topper selskabet med mest omfattende service og letteste transportveje i verden.

Den gule taxi – som vi kender den

Lige så berømt som New York, er byens hovedtransportmiddel ligeledes. Det er nemlig de klassiske gule taxier, der hver dag redder folk i hastig nød og er med til at få den kollektive trafik til at køre i omdrejninger. Denne transportmåde ses som en af de mest praktiske i New York, da prisen er i bund på de kun omkring 2,5 dollars for en tur i den gule taxa.
New York er således byen med de mange muligheder, også indenfor trafik-branchen med dens mange muligheder, der både er praktiske men også overskuellige.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *